Ha új keresztnevet választhatnál magadnak, mi lenne az? és mi most a keresztneved?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 15:27
11/50 anonim válasza:
az én nevem Dóra, de nem nagyon szeretem :S
Amúgy szerintem Regina vagy Laura lennék :)
12/50 anonim válasza:
lennék pl Amanda , Rebeka, Sonell vagy Bella :)
most Szandra vagyok :S
13/50 anonim válasza:
Ádám vagyok és tetszik nekem.
29/F
14/50 anonim válasza:
Erna vagyok és szeretem a nevem, ha választanom kellene Fanni
15/50 anonim válasza:
Zsófia vagyok szintén, mára már megszoktam. De nagyon utáltam, főleg mert nem igazán passzol a vezeték nevemhez. (S-re végződik, és a ZS nem jó utána,alig lehet érteni,mert összefolyik). Tetszett mindig a Viktória, Dóra, Csenge, Aliz.
21/L
16/50 anonim válasza:
Edit vagyok és nem változtatnék rajta, így sincs más Edit se a szűk, se a tág környezetembe. :-)
17/50 anonim válasza:
"én Anna vagyok, és mostanára már megbékétem a nevemmel, de szívesen lennék Kinga, vagy Norina"
És mi akadálya? Be kell adni a területileg illetékes anyakönyvvezetőnek egy névváltoztatási kérelmet, le kell pengetni az illetéket ás dalolva változtatják meg a neved.
18/50 anonim válasza:
Újra Ádám és együtt ennyi gyönyörűséggel :D
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!