Ha új keresztnevet választhatnál magadnak, mi lenne az? és mi most a keresztneved?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 15:27
31/50 anonim válasza:
Én Barbi vagyok és sokáig utáltam, de nem változtatnám meg.
Nem azt mondom, hogy szeretem, mert most sem, de mindenki így ismert meg, és a személyiségem része lett (így 20 v alatt:) )
Szóval maradok továbbra is Barbi!
32/50 anonim válasza:
Adélnak hívnak, nagyon szeretem a nevem. Nem változtatnám meg, maximum felvennék mellé. A Hedvig név nagyon tetszik.
33/50 anonim válasza:
Én Rita vagyok és mint előttem páran én is szeretem a nevem :) Ami még tetszik az az Andrea, Anita, Orsolya, de nem váltanék :)
34/50 anonim válasza:
"falra mászok, ha leZsuzsiznak"
Anyakönyvvezető! A Nelli nem a Kornélia becézése véletlenül?
35/50 anonim válasza:
Petra vagyok, szeretem. De tetszik az Anna és a Noémi is.
23/N
36/50 anonim válasza:
most edina vagyok :) de ha muszáj lenne akkor kriszta vagy szandra lennék (ez a két név az, amire általában emlékeznek h ez a nevem... "Te nem szandra vagy? Nem,de hallgatok rá, és a bélára is..."
37/50 anonim válasza:
Tamás a mostani,de szívesen lennék Zsolt vagy Bálint.
38/50 anonim válasza:
a Nelli a Petronella becézése .
39/50 anonim válasza:
Luca vagyok és szeretem a nevem, nem változtatnám meg. bár nagyon sok más név tetszik.
40/50 anonim válasza:
Timi vagyok,de ha választanom kéne a Lénát vagy az Anitát választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!