Vőlegényem elhanyagol, lehet még minden a régi?
5 éve vagyunk együtt és május végére tervezzük a házasságot. Végig mellette voltam az egyetemi évei alatt, normális kapcsolatunk volt, alig veszekedtünk.
Tavaly óta tanárként dolgozik, és az elején mindig áradozott, mennyire imádja a munkáját, mennyire normálisak az emberek stb. De 2 hónapja folyton fáradt, lehangolt, alig akar velem beszélni, jobban szeret inkább a barátaival lenni, 1 héten legaláb 1x későn jön haza. Nehezen tudom róla elképzelni, hogy van még rajtam kívül valakije, persze nem mondom, hogy néha nem fordult meg a fejemben... Egyszer egy beszélgetésünknél felhoztam, hogy mit csinál, amikor ilyen későn jön haza és akkor még én vagyok a rossz, minek kell ilyeneket kérdeznem, néha ő is jöhet haza későn. Vagy volt olyan is pont valamelyik nap, hogy hazaért, ismételten mondta, hogy milyen fáradt. Én felajánlottam neki, hogy akkor vegyen ki néhány szabadnapot, mert mostanában túl sokszor fáradt, hátha ez segíteni fog, de nemet mondott, mert ígyis sok dolgot kell csinálnia és egészen estig dogákat javított. Másnapra olyan volt, mint valami élőhalott, szóval ismét előhoztam, hogy itthon maradhatna pár napot, de megint nemet mondott.
Alig megyünk már együtt valahova, akármit is veszek fel a szex is elmaradozik, nem annyira érdeklődik felém. Mindig ígérgeti, hogy változni fog, ha bunkó módon viselkedik, általában bocsánatot kér. De mindezektől függetlenül még mindig elhanyagolva érzem magam és nem tudom, hogy tehetnék mindent a régivé.
Hát, modjuk nem nyaggatod még te is a fsságaiddal, hanem megérted, hogy a tanári pálya nem annyi, hogy bemegyünk 7, hazaérünk 16:30, és kész.
A sok hüyegyerek kicsinálja idegileg, a dolgozatjavítás sokszor későig húzódik, érettségi időszakban még több a meló, az meg vicces, hogy kéred, vegyen ki szabad napot. Mert az úgy működik, ha olyan az igazgató, simán közli vele, hogy jó, innentől kezdve szabin vagy... sok sikert!
Amúgy, te mit dolgozol? Mert az életről fogalmad sincs, kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!