Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vőlegényem elhanyagol, lehet...

Vőlegényem elhanyagol, lehet még minden a régi?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt és május végére tervezzük a házasságot. Végig mellette voltam az egyetemi évei alatt, normális kapcsolatunk volt, alig veszekedtünk.

Tavaly óta tanárként dolgozik, és az elején mindig áradozott, mennyire imádja a munkáját, mennyire normálisak az emberek stb. De 2 hónapja folyton fáradt, lehangolt, alig akar velem beszélni, jobban szeret inkább a barátaival lenni, 1 héten legaláb 1x későn jön haza. Nehezen tudom róla elképzelni, hogy van még rajtam kívül valakije, persze nem mondom, hogy néha nem fordult meg a fejemben... Egyszer egy beszélgetésünknél felhoztam, hogy mit csinál, amikor ilyen későn jön haza és akkor még én vagyok a rossz, minek kell ilyeneket kérdeznem, néha ő is jöhet haza későn. Vagy volt olyan is pont valamelyik nap, hogy hazaért, ismételten mondta, hogy milyen fáradt. Én felajánlottam neki, hogy akkor vegyen ki néhány szabadnapot, mert mostanában túl sokszor fáradt, hátha ez segíteni fog, de nemet mondott, mert ígyis sok dolgot kell csinálnia és egészen estig dogákat javított. Másnapra olyan volt, mint valami élőhalott, szóval ismét előhoztam, hogy itthon maradhatna pár napot, de megint nemet mondott.

Alig megyünk már együtt valahova, akármit is veszek fel a szex is elmaradozik, nem annyira érdeklődik felém. Mindig ígérgeti, hogy változni fog, ha bunkó módon viselkedik, általában bocsánatot kér. De mindezektől függetlenül még mindig elhanyagolva érzem magam és nem tudom, hogy tehetnék mindent a régivé.

2015. máj. 14. 02:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

Hát, modjuk nem nyaggatod még te is a fsságaiddal, hanem megérted, hogy a tanári pálya nem annyi, hogy bemegyünk 7, hazaérünk 16:30, és kész.

A sok hüyegyerek kicsinálja idegileg, a dolgozatjavítás sokszor későig húzódik, érettségi időszakban még több a meló, az meg vicces, hogy kéred, vegyen ki szabad napot. Mert az úgy működik, ha olyan az igazgató, simán közli vele, hogy jó, innentől kezdve szabin vagy... sok sikert!

Amúgy, te mit dolgozol? Mert az életről fogalmad sincs, kb.

2015. máj. 14. 12:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Amúgy azt kihagytam,hogy a tanároknál nem úgy van,hogy eljövök szabira aztán kész. Az iskolák rendelkeznek x nappal amiről ők döntik el,hogy mire használják. Ilyenekre gondolok,hogy csapatépítő nap vagy esetleg meghosszabbítani 1-2 szünetet és az is opció,hogy kiadják a tanároknak mint szabadon rendelkező napok. A férjeméknél inkább szünethosszabbításra használják fel így neki vannak az amúgy is adott szünetek és az apanapok. Ezen felül vagy betegállomány van vagy pedig fizetés nélküli. Amúgy most jön az az időszak amikor a diákok könyörögnek a jobb jegyért,javításért stb. A párod is nyilván ezért dolgozik többet. Július közepére biztos kipihent lesz. De ha gondolod segíthetsz neki ha kell naplót írni vagy átlagokat számolni stb. Én szoktam. És van 2 picink is de abszolút nem zavar,hogy pl ma este is 9ig benn van. És ez megy 1 hónapja. De nyáron pihi aztán októberben lesz a következő pihi. Ha ezen a pályán marad a szeptember,december és április-május-júni eleje igenis stresszes lesz. Kitartás :)
2015. máj. 14. 15:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen mindenki dolgozik, fáradt lehangolt, de ettől még az otthoni kapcsolatok nem változnak meg. A barátai szórakoztatják, pihentetik? A változásnak mindig van oka, a munka nem kifogás.Ülj le vele megbeszélni.
2015. júl. 17. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!