Külön hálószoba? Vannak itt olyan házaspárok akiknél így van? Tapasztalat?
Nem értem azokat, akik azt írták, hogy a gyerek miatt az anyuka miért alszik külön velük. Mi mielőtt megszületett a gyerek, összebújva aludtunk. Utána megváltozott bennem valami, nem tudtam aludni, mindenre felébredtem, mindig hallgatóztam a gyerek a másik szobában alszik-e. De közben a párom elkezdett nagyon horkolni időközönként, akkor kimentem a másik szobába, ebből sértődés volt. Úgy telt az éjszakám, hogy ha elkezdett horkolni kimentem, reggel meg visszamentem. A gyerekhez annyiszor fel kellett kelni, hogy már nagyon kimerült voltam, és mindent én csináltam. Később amikor a gyerek beteg volt, és még többször felébredt, megpróbáltunk együtt aludni hármasban. De nem ment, mert a párom olyan mélyen alszik, hogy mindig rá akart feküdni. Mindenkinek szüksége van az alvásra, és ha nem megy csak külön, akkor úgy. Én teljesen kivoltam attól, hogy nem tudok normálisan aludni. Már nincs ilyen gondom, mert azóta már külön vagyunk. Soha nem akartam a gyerekkel aludni, de voltak alkalmak amikor muszály.
Mindenki maga dönti el, hogy jobb neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!