Külön hálószoba? Vannak itt olyan házaspárok akiknél így van? Tapasztalat?
9:55-ös vagyok.
Le lehet pontozni nyugodtan, de nekem akkor is az a vélemyényem, hogy eléég kiábrándító, ha egy pár csak úgy tud megmaradni egymás mellett, ha külön szobába alszanak.
És ilyenkor hogy van a sexuális élet????
Amikor az egyik akarja, akkor átmegy, bekopog a másik szobája ajtaján, majd szól, hogy hééé figyu, sexelni akarok???Vagy hogy???
Na ez durva!!Ha van rá ésszerű magyarázat, mint pl. az egyik hozzászóló írta, hogy a terhessége alatt így volt nekik kényelmes azt maximálisan megértem.
rokon házaspár,nő 30,férfi 35,miota megszületett a két gyerek,azota az anya a két gyerekkel,az apa külön szobában,szex nulla,gyerekek már ugyis megvannak
az anya elvan a gyerekneveléssel,háztartással,az apa a munkahellyel,haverokkal,meg sztem másik nővel
sose tudnék ugy aludni,hogy párom pár méterrel odébb alszik,én meg nem bujhatok hozzá
Igen, én is erről beszélek, mint a 10:30-as.
Hogy már meg van a gyerek úgymond, és külön alszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!