Mi teendő ha a párom nem tud egyszerüen elszakadni az otthoni közegtől szülőktől, környezettől mindennapoktól hogy elkezdje az életét?
Azért itt nem egyszerűen az a helyzet, hogy nem akar veled összeköltözni, hame, hogy nem akar messze költözni a családjától. Én is így vagyok, akár mennyire szeretem a párom, nem tudnék nagyon messze költözni a családomtól.
Te nem tudnál váltani?
nem akar felnoni nem akar felelosseget vallalni.
Talan ha felesegul veszed megvaltozik talan..
Otthon a családnál nincs jövője.
Csak a feszkók a testvérrel mindenki 1 fedél alatt.....
Párja nélkül, a másik felünk nélkül nincs jövője az embernek nincs mese.
Nem véletlenül találkoztunk majd 150 kmről.
Ő a másik felem neki meg én vagyok , minden oké volt de befordult kirekeszt.....
Fél bizonytalan fajta nagyon kötüdik az anyjához... :-(
Így van fél felnőni.
Pedig együtt menne.
Míg megvan minden szülő addig "simán" menne.
És ütőképes szülők vannak nagyon jó a háttér.
Volt is 1x 1 mondata hogy jó lenne nem felnőni.... tényleg itt elárulta most hogy visszagondolok.
Nem könnyű persze bevállalni 1 külföldet de minden adott ahogy már írtam nem meztelen seggel kéne kezdeni.
Elkéstem asszem, nem vittem mikor jött volna , a félelme úrrá lett rajta.
Dehát azon is agyal hogy hiába jött volna hozzzám lehet mára már elvált volna.
Igazodjak el a nőkön mi, nem egyszerű.
Én nem tudnák váltani.
Kialakult élet van életvitel vállalkozás kötöttség.
Dehogy mehetek dehogy mennék magyarba élni.
Ő boldogan jött itt volt jött volna közös érdeklődésünk van életmódunk tetszett neki minden oké volt .
Csak én nem voltam kész a házasságkötésre érnem kellett Ő akarta volna évekig.
Kifutottam , Ő befordult. :-(
Semmi jó...
Összeállt tudomásom szerint egyetemi csoporttársával aki mindvégig remélt és várt....
Akire Ő 4 éve még a "nem az esetem szóval érted " jellemzést adta mikor rákérdeztem.
Nagy mackó srác....... de nála adottak a dolgok amit imád csinálni a jány.
Szóval a 0tól kevesebb testi vonzalom meg a nemsok lelki nem számít, ezt lehet leszűrni itt most...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!