Érzelmileg zsarol a családom. Mi a teendő?
Legfőképp anyám. Állandóan azt hajtogatja, hogy nem foglalkozom vele, egyedül hagyom, ő öngyilkos lesz, mert feleslegesen él. A mamám ugyan ez. Képtelenek elviselni ha 1 napig nem vagyok itthon, vagy máshol alszom, vagy esetleg elmegyek pár órára kikapcsolódni munka után. Anyum tesói is folyamatában engem szidnak, hogy én arra nem vagyok képes hogy vigyázzak a gyerekeikre. Ott van mindegyik kicsinek a tesója, de ők pasizhatnak, csajozhatnak csak én nem lehetek a párommal. Most már a párom is elkezdte az érzelmi terrort nálam. Szóba jött az összeköltözés, de én 8 hónap után ezt még korainak érzem. Ő viszont azt mondta, ha nem költözök oda, akkor nincs helye az életemben, mert akkor tuti nem fontos nekem. Annyira belefáradtam már, hogy mindenki engem zsarol érzelmileg. Mégis mit tegyek? Hiába vagyok "kemény" és hiába védem meg magam, egyszerűen semmi sem használ.
21/L
Én elköltöznék otthonról, de nem a páromhoz. Kellene egy kis nyugalom és békesség az életedbe, hogy jobban átlásd a dolgokat.
Egyébként érvelhetsz azzal, ha a párod nem érti meg, hogy még nem vagy kész az összeköltözésre, akkor te is mondhatod, hogy nem szeret téged. Az ilyet nem lehet kikényszeríteni, szívből kell jönnie. Ne hagyd, hogy befolyásoljon, mert ugyanazt fogod átélni, mint otthon.
Szép, a család és a pasid is zsarol....
A pasit dobd ki, és költözz el egyedül. Forrongani fognak a kedélyek, de egy idő után lenyugszik mindenki.
Nézd, szerintem az, aki érzelmi TERRORT használ, az téged nem szeret,csak a saját önzőségét akarja kielégiteni.
Én úgy gondolom, hogy a legjobb lenne mindenkitől elköltöznöd, és tényleg újrakezdeni a dolgokat, ilyen hülye emberek nélkül.
Miért hagyod kérdező? Miért nem mész el az ilyen emberektől? Ezt sokáig nem jó eltűrni, és amúgy is.. neked sem tetszik a dolog.
egyetértek az előttem szólókkal. Költözz el - ha teheted - de ne a pasidhoz, hanem egyedül egy bérelt lakásba.
A rokonoknak meg mondd meg, hogy nem vagy ingyen pesztra. Ha az idődet akarják rabolni a kölykeik felvigyázásával, akkor fizessék meg az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!