Engem megszólnak, mert az anyósnál lakom. Az anyagi helyzetem ezt teszi lehetővé. De olyan érdekesnek találom, hogy szinte minden feleség saját bevallása szerint sokkal többet, esetenként többszörösét keresi mint a férje. Akkor nektek mi problémátok lehet?
Én pl. nem keresem többszörösét, de 70 ezerrel mégiscsak többet...Ha megnyugtat, vannak problémáim, sajnos ennél nagyobbak...
2015. máj. 9. 12:21
3/17 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. A problémák nem csak a pénzből adódnak.
Én speciel kétszer annyit keresek mint a vőlegényem, de vannak az anyagiakon kívül más problémák is. Vagy mit szeretnél most ezzel mondani? 24/N
2015. máj. 9. 12:22
4/17 anonim válasza:
Én meg gyesen vagyok, úgyhogy a férjem többet keres. :) (És mindig is többet keresett, meg többet is fog.)
2015. máj. 9. 12:23
5/17 A kérdező kommentje:
Én már régóta olvasgattam ezt az oldalt. Megállapítottam, hogy az átlag 2-3 diplomával rendelkezik, legalább 3 nyelven beszél és egymilliót keres nettóban. Akkor miért szorulnak másra? Ha én rendelkeznék ezekkel a tulajdonságokkal, senki és semmi nem érdekelne. Nem panaszkodnék itt semmiségek kapcsán.
2015. máj. 9. 12:33
6/17 anonim válasza:
Nálunk volt,.hogy a férjem keresett többet, most éppen én. Az ő gyede 96 ezer Ft, az én fizetésem 200 ezer Ft, de nemsokára gyesen lesz, akkor hétszerese lesz a fizetésem. Ettől függetlenül vannak problémáink, pl hogy a fiunk veséje beteg, hogy közel két hónapig menstrualtam, nem találták az okát, megműtöttek, ahol a bódítószerre túlérzékeny voltam, így majdnem leállt a légzésem, azóta rémálmok gyötörnek, de gond az is, hogy a munkám nagyon megterhelő szellemileg, hogy a férjemet ok nélkül megfenyítették a munkahelyén, mert nem tetszett nekik, hogy eljön gyedre és még hosszan sorolhatnám.
2015. máj. 9. 12:37
7/17 anonim válasza:
Linkelj már be néhány ilyen kérdést, kérlek.
Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, mert azzal kell megküzdenie, nem a máséval.
Problémát pedig nemcsak pénzgondok jelenthetnek.
Ennyire egyszerű ez...
2015. máj. 9. 12:40
8/17 anonim válasza:
Ne legyél ennyire anyagias. A pénz pont a legkisebb a lehetséges problémák között, hiszen azon a legegyszerűbb változtatni. De attól még, hogy valakinek van esetleg pénze, a betegségek, balesetek, rosszindulat ugyanúgy érik őt is.
Egyébként nálunk én keresek kevesebbet. De ez csak idő kérdése, hogy változzon, mert ha minden jól megy, nemsokára megkapom a diplomám, onnantól remélhetőleg már emelkedni fog. Csak hogy egy ellenpéldát is láss.
2015. máj. 9. 12:49
9/17 anonim válasza:
Szóval, kérdező, ha lenne pénzed nem lennél a férjeddel mert nem lenne már szükséged rá?
2015. máj. 9. 12:51
10/17 anonim válasza:
Kérdező, nem minden a pénz. Nem csak anyagi problémák léteznek.
Ha jól keresnél lepattannál a férjed mellől, mert akkor már nem vagy "rászorulva" (hogy téged idézzelek)?
Ja, hogy erre is reagáljak: nekem 1 diplomám van, nem 3, 1 nyelvet beszélek jól, nem 3-at. És igen, többet keresek, mint a párom, pedig ő is diplomás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!