Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Boldogok lehetünk pénz és...

Boldogok lehetünk pénz és család nélkül?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tartom a családommal a kapcsolatot, és a párkapcsolatom sem az igazi, szex szinte sosincs már, és sok a vita. Munkában hiába dolgozok, ahogy csak tudok, csökkentették a fizetésem, így semmi pénz nem jut magamra.

Aki érdekel, az nagyon messze van, az sem biztos, hogy egyátalán találkozunk még, nemhogy valaha is összejövünk.

Próbálok az apró boldogságokra gondolni, amiket szeretek (pillangók, napsütés, színek, tiszta hangok, habfürdő), de ma mikor megtudtam, hogy csökkentették a fizetésem, és 30 ezerrel kevesebbet kaptam, sírvafakadtam a metrón.

Hogy legyek boldog?

21N

2015. máj. 8. 20:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Lehetsz boldog, csak tegyél érte! 21 évesen még el sem kezdődött igazából az élet! Nekem is nehéz volt anno 18 évesen egyedül a nagyvilágban, de 6 év alatt megtaláltam életem párját és utat a boldogsághoz :) neked is menni fog!
2015. máj. 8. 21:25
 12/14 anonim ***** válasza:
37%
Németország, lakásbazárás, miramoi?
2015. máj. 8. 21:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod, hogy Németországban igényelhetsz szociális segélyt, ha nem elegendő a kereseted egy tisztességes életvitelhez (létminimum ca. 1000€)? Iskola mellett szinte minden esetben megadják. Az összege 3-400 €között mozog. Sozialhilfe néven igényelheted. Ellenőrzik az igénylésnél a bevételed, vagyonod és egyéb vagyontárgyaid is.

Természetesen csak akkor, ha elköltözöl, mert amíg a pároddal élsz, az ő fizetését is beleszámolják.

2015. máj. 8. 21:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Ne hagyd el magad, annyi lehetõség van!

Folytasd az új munka utáni keresgélést, amíg nem találsz valami megfelelõt. Van németországban pár ismerõsöm, étteremben, szállodában dolgoznak, a magyar átlagfizetés többszörösét keresik, pedig annyi idõsek mint te, és diplomájuk sincs.

Unokatestvérem egy nagy család házában takarít, ott is lakik, így lakás kaja ingyen van mellette a fizetést amit kap, mind magára tudja költeni.

Rengeteg a lehetõség, csak akarni és kitartóa keresni kell ahelyett, hogy elhagynád magad.

Ha pedig találsz egy jó helyet, és lehetõséged lesz albérletre hagyd el a párod, adj esélyt egy boldog kapcsolatra.

2015. máj. 9. 03:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!