Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm elvárja, hogy ugyanúg...

Barátnőm elvárja, hogy ugyanúgy rajongjak a gyerekéért, mint ő. Másnak se megy?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek van egy kamasz fia(16 éves) aki eléggé elkényeztetett, ha jóba akarok vele lenni, kénytelen vagyok megvenni neki bármit, amit épp megemlít, hogy: milyen jó lenne, ha...

Barátnőm folyton róla áradozik, ha a nevét nem hallom naponta kb 200x, akkor egyszer sem.

De már ott tartok, hogy feláll a szőr a hátamon, ha meghallom a gyerek nevét, tudom, ez nem normális tőlem.

Nem jól tanul, egész nap heverészik az ágyon, nem csinál meg maga után semmit, a párom mindenben kiszolgálja őt, ellenben már próbál "csajozni"

A haverjaival beszéli meg, mit kapott tőlem, és jókat röhögnek rajta(m) (nyitva maradt a facebook chatja, és egy pillanatra láttam a beszélgetést)

A párom szeret engem, sokszor elgondolkodom a kapcsolaton, ha nem keresem, azonnal keres, hogy mi van velem, eltűntem?

De őszintén szólva semmi kedvem már az egészhez.

Csak a gyerek körül forog minden, én olyan másodhegedűs vagyok, anyagbeszerzőként vagyok csak jó, nem is tudom, mikor mentünk el valahová együtt már, mert mindig van valami a gyerek miatt.

Holott a kapcsolat elején hangoztatta a párom, hogy nem kell a gyereknek apa, van neki, ő szeretné magát jól érezni, meg kapcsolatra vágyik...

2015. máj. 7. 09:59
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Utolsó! Ez a fogkefés dolog undorító! :S

Kérdező! Van valami fejlemény, mióta kiírtad a kérdést?

2015. máj. 22. 08:51
 32/34 anonim ***** válasza:
54%

Ezert nem kell gyerekes novel kezdeni, komoly kapcsolatra legalabbis.

De ha mar ennyire elcsavarta a fejed (a fejed??) valamivel, akkor legalabb annyit birjal kinyogni, hogy van annak a gyereknek egy apja, annak a dolga foglalkozni vele.

2016. márc. 9. 12:32
 33/34 anonim ***** válasza:
37%

A forditottja, vagyis gyerekes ferfival kezdeni, szinten nem mukodik.

Mert vagy a ferfi jo apatipus, es akkor ugyanez a problema pepitaban, vagy tenyleg nem erdekli a csaladja, gyereke, viszont akkor meg fennall a veszelye, hogy veled, veletek is ugyanugy lesz, vagyis nem szamithatsz ra igazan mint apara.

2016. márc. 9. 12:35
 34/34 anonim ***** válasza:
68%
Volt 1év 1hónapos kapcsolatom. December 1jöttünk össze szilveszterkor emlékszem majdnem szétmentünk. Egy hónap alatt haverok ismerősök figyelmeztettek. Hogy csak apànak kellek. Nem igen voltam a fogalommal tisztàban de nyiltan ràkérdeztem. Szinte sìrva előadta milyen rossz élete volt nem kìvànt késői gyerekként meg miért szült 17évesen 17éves pasinak.... Ő csak boldog akar lenni és érzi, hogy melettem az lehetne. Kislàny 4éves volt aranyos alapvetően szeretetre vàgyó apa hiànyos. A baràtnőm szüleivel(alkoholistàk) és a nővérével (elvàlt 19éves fia ritkàn foglalkozik vele, nagyszüleivel szoba se àll) valamint kisebb nővérével élt (2gyerek 2apàtól, màsodik pasi szüleivel lakik akik az első gyereket semmibe nézik ezért exeméknél lebzseltek.) Exem szülei alkeszek. Eleinte minden szép volt minden jó.. Imàdtam a kislànyt ő is engem csodàs közös 3asban töltött hétvégék ....Na közben a baràtnőm vagy kiszeretett belőlem vagy eddig szìnészkedett. De jöttek a furcsa dolgok... nem bìrta a munkahelyi stresszt, munkahelyről munkahelyre vàndorolt segélyen élt éjjel nappal cigizett arra vt pénz randira nem. Na ekkor nyìltan kimondott dolgokat. Sokszor mi kis csalàd voltunk amibe én voltam a csalàdfenntartó aztàn . VEGYEK neki ezt azt ....nem kell neki viràg meg ajàndék màjus kosàr hanem cigi mobil töltő ...Aztàn gyerek volt ràm szoktatva tőlem kérjen csokit gyümölcs levet ràgót .....Szóval szimpla lehúzàs volt. Ja miattam nem tud dolgozni....az is ràm lett fogva.
2016. jún. 26. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!