Barátnőm elvárja, hogy ugyanúgy rajongjak a gyerekéért, mint ő. Másnak se megy?
Barátnőmnek van egy kamasz fia(16 éves) aki eléggé elkényeztetett, ha jóba akarok vele lenni, kénytelen vagyok megvenni neki bármit, amit épp megemlít, hogy: milyen jó lenne, ha...
Barátnőm folyton róla áradozik, ha a nevét nem hallom naponta kb 200x, akkor egyszer sem.
De már ott tartok, hogy feláll a szőr a hátamon, ha meghallom a gyerek nevét, tudom, ez nem normális tőlem.
Nem jól tanul, egész nap heverészik az ágyon, nem csinál meg maga után semmit, a párom mindenben kiszolgálja őt, ellenben már próbál "csajozni"
A haverjaival beszéli meg, mit kapott tőlem, és jókat röhögnek rajta(m) (nyitva maradt a facebook chatja, és egy pillanatra láttam a beszélgetést)
A párom szeret engem, sokszor elgondolkodom a kapcsolaton, ha nem keresem, azonnal keres, hogy mi van velem, eltűntem?
De őszintén szólva semmi kedvem már az egészhez.
Csak a gyerek körül forog minden, én olyan másodhegedűs vagyok, anyagbeszerzőként vagyok csak jó, nem is tudom, mikor mentünk el valahová együtt már, mert mindig van valami a gyerek miatt.
Holott a kapcsolat elején hangoztatta a párom, hogy nem kell a gyereknek apa, van neki, ő szeretné magát jól érezni, meg kapcsolatra vágyik...
Ez már beteges. Kiszolgálni addig kell egy gyereket amíg nem tudja ő maga is megcsinálni. Tehát amíg kicsi, de akkor is lehet bizonyos dolgokat már rábízni. Amit a barátnőd művel azt hívják ha jól tudom majomszeretetnek. Még a három éves fiamnak sem veszek mindent amit kitalál...
Szerintem tisztázd vele, hogy te nem tudsz ezek miatt rajongani érte és nem is akarsz.
Apum sem tekintette saját lányának a felesége lányát, ezért engem 6 évesen leku....zott és mikor láthatás volt, csak a nagyszüleimnél voltam apámmal, mert a nő nem engedte, hogy odavigyen.
Egy gyerek meg tudja bolondítani a szülőt vagy fordítva. Szerintem egy kamasz fiúnak, azért néha kell az apai fegyelem, nem verés, csak fegyelem, hogy normális ember legyen belőle. Nem kell mindent ráhagyni. A hölgyel pedig egy nagy beszélgetés sem ártana, hátha változna kicsit, habár egy nőnek a gyereke az első normál esetben.
A párommal ezen kívül semmi probléma nincs, valószínű amikor távol vagyok, a gyerekén éli ki a szeretethiányát, de ez a gyerek már nagyon túl van szeretve, szabályosan iszonyodik a szeretettől, anno csodálkoztam, miért vannak olyan fura természetű emberek, hát mára már rájöttem.
Kemény dolog ez a pszichológia, ráadásul a párom tanulta ezt főiskolán, csak az alkalmazása valahogy nem megy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!