Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm elvárja, hogy ugyanúg...

Barátnőm elvárja, hogy ugyanúgy rajongjak a gyerekéért, mint ő. Másnak se megy?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek van egy kamasz fia(16 éves) aki eléggé elkényeztetett, ha jóba akarok vele lenni, kénytelen vagyok megvenni neki bármit, amit épp megemlít, hogy: milyen jó lenne, ha...

Barátnőm folyton róla áradozik, ha a nevét nem hallom naponta kb 200x, akkor egyszer sem.

De már ott tartok, hogy feláll a szőr a hátamon, ha meghallom a gyerek nevét, tudom, ez nem normális tőlem.

Nem jól tanul, egész nap heverészik az ágyon, nem csinál meg maga után semmit, a párom mindenben kiszolgálja őt, ellenben már próbál "csajozni"

A haverjaival beszéli meg, mit kapott tőlem, és jókat röhögnek rajta(m) (nyitva maradt a facebook chatja, és egy pillanatra láttam a beszélgetést)

A párom szeret engem, sokszor elgondolkodom a kapcsolaton, ha nem keresem, azonnal keres, hogy mi van velem, eltűntem?

De őszintén szólva semmi kedvem már az egészhez.

Csak a gyerek körül forog minden, én olyan másodhegedűs vagyok, anyagbeszerzőként vagyok csak jó, nem is tudom, mikor mentünk el valahová együtt már, mert mindig van valami a gyerek miatt.

Holott a kapcsolat elején hangoztatta a párom, hogy nem kell a gyereknek apa, van neki, ő szeretné magát jól érezni, meg kapcsolatra vágyik...

2015. máj. 7. 09:59
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
87%

Ez már beteges. Kiszolgálni addig kell egy gyereket amíg nem tudja ő maga is megcsinálni. Tehát amíg kicsi, de akkor is lehet bizonyos dolgokat már rábízni. Amit a barátnőd művel azt hívják ha jól tudom majomszeretetnek. Még a három éves fiamnak sem veszek mindent amit kitalál...

Szerintem tisztázd vele, hogy te nem tudsz ezek miatt rajongani érte és nem is akarsz.

2015. máj. 7. 14:55
 22/34 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem az anyának csak egy lehúzható palimadár kell. A gyerek meg élvezi a helyzetet. Ha engeded, hogy hülyére vegyenek, akkor az is vagy! !
2015. máj. 7. 17:02
 23/34 anonim ***** válasza:
80%
Na ezért nem kell más kölke. Ha egy nőnek a kicsi kamasz fiacskája a minden akkor keres más nőt. Egy ilyen 16 éves fiú soha nem fog elfogadni. Nem nevelheted mert akkor mindkettővel szembe kerülsz és megkapod, hogy el akarod marni az anyja mellől vagy fordítva. A nők soha nem neked fognak igazat adni mert nem te vagy az első. Az első mindig a gyermekük lesz. Nekünk ebben férfiaknak csak a huszad rangú szerep jut. Ne kezdj ilyen nővel!!!
2015. máj. 7. 17:09
 24/34 anonim ***** válasza:
67%

Apum sem tekintette saját lányának a felesége lányát, ezért engem 6 évesen leku....zott és mikor láthatás volt, csak a nagyszüleimnél voltam apámmal, mert a nő nem engedte, hogy odavigyen.

Egy gyerek meg tudja bolondítani a szülőt vagy fordítva. Szerintem egy kamasz fiúnak, azért néha kell az apai fegyelem, nem verés, csak fegyelem, hogy normális ember legyen belőle. Nem kell mindent ráhagyni. A hölgyel pedig egy nagy beszélgetés sem ártana, hátha változna kicsit, habár egy nőnek a gyereke az első normál esetben.

2015. máj. 7. 17:55
 25/34 anonim ***** válasza:
81%
Érthető, ha nem az a bajod, hogy a párodnak gyereke van, hanem egyszerűen nem szeretnéd, ha kihasználnának.
2015. máj. 7. 17:59
 26/34 A kérdező kommentje:

A párommal ezen kívül semmi probléma nincs, valószínű amikor távol vagyok, a gyerekén éli ki a szeretethiányát, de ez a gyerek már nagyon túl van szeretve, szabályosan iszonyodik a szeretettől, anno csodálkoztam, miért vannak olyan fura természetű emberek, hát mára már rájöttem.

Kemény dolog ez a pszichológia, ráadásul a párom tanulta ezt főiskolán, csak az alkalmazása valahogy nem megy neki.

2015. máj. 8. 10:28
 27/34 anonim ***** válasza:
36%
Nem kell a barátnő gyerekéért rajongani (arra ott van az apja a gyereknek!!!), hanem jó baráti kapcsolatot kell kialakítani vele, és ha valamit helytelenül tesz, akár tetszik ez az anyjának, akár nem, meg kell mondani neki.
2015. máj. 9. 09:49
 28/34 lutaker ***** válasza:
7%
Egy uj kapcsolatban a gyerek mindig akadek,es sokszor teszi tonkre a jol mukodo kapcsolatokat is....Intezetbe kell beadni ha egyutt akartok maradni.
2015. máj. 9. 11:41
 29/34 Költőnő? ***** válasza:
71%
utolsó te elmebeteg vagy.
2015. máj. 9. 13:00
 30/34 anonim ***** válasza:
80%
Én ugyanígy vagyok. Mindent megpróbáltam, hogy kicsit próbáljam lazítani ezt a szerintem káros nevelési módszert, de hiába. Egy anya sosem fog leszakadnia fiáról. Add fel és menekülj! Mindig másodhegedűs leszel. Az én fogadott fiam még 16 évesen is azzal a fogkefével mosott fogat, ami éppen a keze ügyébe akadt, legyen az bárkié. Amikor szóvá tettem, az volt a válasz, hogy ne bántsd a fiamat! Szóval reménytelen.
2015. máj. 22. 07:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!