Várható az ember párjától bármi ebben az esetben vagy csak szimplán legyen vége "technikai" okok miatt?
élettársak voltunk
kiment külföldre hogy gyűjtsünk, szeretné ha kiköltöznék hozzá.
eltartani nem fog, nekem is dolgoznom kellene, de mivel valami községben lakik a közeli városokba(m.helyre) való bejárás részemre nincs biztosítva még tömegközlekedéssel sem. ő nem fog hurcolni nap mint nap kocsival.
városba(ahol lehetne munkám) költözésre nem hajlandó a jelenlegi olcsó lakhatás miatt.
így jelenleg nem tudom vállalni hogy kimenjek hozzá.
(súlyosbító, hogy gyermek is van a dologban)
most egyszerűen itt áll meg az élet ebben a 020-as csapdában?
amúgy meg néztem lakásokat a városban, gondoltam akkor megcsinálom egyedül!
kell, olyan sacc 2-3000 Eur csak a lakásra kaukció
mert megoldásokat akartam amúgy hallani
szövegelni én is tudnék
jah és kerestem már társakat is, akivel együtt bérelhetnék lakást, tudnék munkát is neki, ha nő és gagyogja legalább a nyelvet
harmadik, negyedik ötletet is vártam volna.
ok, a páromtól ne várjak semmit, világos már.
Nekem is abszolút az jön le, hogy nem számíthatsz rá semmiben, én így biztos nem indulnék szembe az ismeretlennel.
Mert igenis elvárható lenne tőle, hogy amíg hozzá nem szoksz a kinti közlekedéshez, addig kellene, hogy vigyen-hozzon, mert nem egyszerű azért, hiába a nyelv. Még egy pesit sem tudja sokszor, ha megkérdezik tőle, hogy hol van az x utca, pedig itt aztán egy nyelvet beszélünk. A pesti pl csak azért, mert az tényleg nagy város, ahol egyszerű eltévedni egy vidékinek, mint én, tapasztaltam. :)
A gyereket ne hívjuk már súlyosbító tényezőnek, tök mindegy, hogy ki akarta jobban. Annak tudatában, hogy nem segít semmiben, nincs biztosítva semmi és még a gyerekéért sem vállal max.felelősséget, akkor minek akarja , hogy kiköltözz? Már alapból azt nem értem, hogy "kiköltöznék"-et írsz és nem "kiköltöznénk"-et?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!