Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Várható az ember párjától...

Várható az ember párjától bármi ebben az esetben vagy csak szimplán legyen vége "technikai" okok miatt?

Figyelt kérdés

élettársak voltunk

kiment külföldre hogy gyűjtsünk, szeretné ha kiköltöznék hozzá.

eltartani nem fog, nekem is dolgoznom kellene, de mivel valami községben lakik a közeli városokba(m.helyre) való bejárás részemre nincs biztosítva még tömegközlekedéssel sem. ő nem fog hurcolni nap mint nap kocsival.

városba(ahol lehetne munkám) költözésre nem hajlandó a jelenlegi olcsó lakhatás miatt.

így jelenleg nem tudom vállalni hogy kimenjek hozzá.

(súlyosbító, hogy gyermek is van a dologban)

most egyszerűen itt áll meg az élet ebben a 020-as csapdában?

2015. máj. 6. 21:44
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
23%

"lenne", és be tudnál járni, ha akarnál, mi a gond?

Egyébként ahogy írták, van robogó vagy elektromos bicikli is, amihez nem kell jogsi.

2015. máj. 6. 22:15
 32/59 anonim ***** válasza:
17%

Hintót kell küldeni a kis hölgy elé, hogy hajlandó legyen felemelni a fenekét!

Tudod mit???

2015. máj. 6. 22:15
 33/59 anonim ***** válasza:
6%
Jézusom te komolyan mondom hogy csak provokálni akarsz... vedd már észre magad, ha 20 emberből 20 szerint te vagy a hülye, ideje elgondolkodni rajta.
2015. máj. 6. 22:16
 34/59 A kérdező kommentje:
szal készülhetek egy szakításra..ahogy látom más sem tud megoldást nm én vagyok a hogy is írta valaki, balfék.
2015. máj. 6. 22:16
 35/59 anonim ***** válasza:
79%

Igen, azt hiszem készülhetsz. Itt sokan el sem gondolkodtak rajta, hogy mi a probléma!

Meg lehetne oldani, hogy mindketten a városban lakjatok, együtt nevelhetnétek a gyermeket, együtt lehetnétek, dolgozhatnátok mindketten, mert a "párod" tud vezetni! Igaz, akkor neki többet kellene vállalni, mint a legkényelmesebb megoldás! Hú, még a gyerekkel is foglalkozni kellene időnként! Még mit nem!

Elhamarkodott volt ez a "családalapítás", gyermekvállalás!

Ha kimennél, dőlnének a pofonok! Jól gondold meg!

2015. máj. 6. 22:51
 36/59 wiWell ***** válasza:
85%

Azért ne csak a kérdezot szidjátok.

A pasi se piskóta, kb. mindent leszart és elment kulfoldre. Most tessék-lássékból hívja a kérdezot, hogy menjen ki o is a gyerekkel. De semmi segítséget nem kaphat tole a gyereke anyja, se nem tartja el, se nem fogja hurcolni kocsival, gondolom az ott megkeresett pénzbol haza nem nagyon kuldott ezelott.

Szerintem itt nem az a kérdés, hogy ki a hibás meg az életképtelen. Ez szerintem nem egy jó kapcsolat, a jó kapcsolatban támogatjuk a másikat, segítunk neki. Nem kihívjuk magunk után, és elore kijelentjuk, hogy mit ne várjon tolunk.

2015. máj. 6. 23:07
 37/59 anonim ***** válasza:
84%

A sok okos mondjon már egy teljesen járható megoldást,a gyerekelhelyezéstől kezdve,a munkába járásig.Mert a gyerek mehet oviba,de beszoktatás nem két hét,aztán kell egy olyan munka,ahol anyuka eltudja vinni a gyereket,és csak addig tart a munkaidő ,hogy ő még oda érjen,és eltudja hozni a gyereket.Azt már nem is tudom,hová soroljam,hogy a gyerek egy szót nem tud azon a nyelven amin ott az óvónők beszélnek,hogy fog egyáltalán ott maradni? Beveszik úgy egyáltalán?A kerékpár hatalmas ötlet mondjuk egy 20km-re lévő városba átjárni,hóban-esőben.Elektromos kerékpár is tuti,bár az időjárással kapcsolatos dolgokban,az is kizáró tényező,meg hát kitudja egyáltalán a faszi azt megveszi-e a nőnek.

Szóval valamelyik nagyon okos szedje már pontokba,melyik problémát,hogyan oldaná meg.Ja,vagy éppen,ha anyuka marad még M.O-on 1 évet,begyakorolja a vezetést,akkor honnan akaszt le egy kocsit amivel bejár?

2015. máj. 6. 23:11
 38/59 anonim ***** válasza:
82%

Istenem de idióták a válaszadók többsége, én nem is értem...fikazni azt tudnak, de igazi tanácsot adni (ami egyébként az oldal lényege) azt mar nem.

Kerdezo szard le őket iszonyatos magassagokbol!

Amugy az utolsónak van igaza, a párod """"furcsa""""", én nem tudok mit tanácsolni sajnos, bocs az offert

2015. máj. 6. 23:17
 39/59 A kérdező kommentje:
köszönet, hogy vannak akik az én szemszögemből is nézik.
2015. máj. 6. 23:19
 40/59 anonim ***** válasza:
47%
Jólvan akkor itt a tanács: Jöjjön haza a pasid is, jelentkezzetek közmunkára, így együtt lehettek boldogságban békességben, és még vezetned sem kell.
2015. máj. 6. 23:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!