Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Várható az ember párjától...

Várható az ember párjától bármi ebben az esetben vagy csak szimplán legyen vége "technikai" okok miatt?

Figyelt kérdés

élettársak voltunk

kiment külföldre hogy gyűjtsünk, szeretné ha kiköltöznék hozzá.

eltartani nem fog, nekem is dolgoznom kellene, de mivel valami községben lakik a közeli városokba(m.helyre) való bejárás részemre nincs biztosítva még tömegközlekedéssel sem. ő nem fog hurcolni nap mint nap kocsival.

városba(ahol lehetne munkám) költözésre nem hajlandó a jelenlegi olcsó lakhatás miatt.

így jelenleg nem tudom vállalni hogy kimenjek hozzá.

(súlyosbító, hogy gyermek is van a dologban)

most egyszerűen itt áll meg az élet ebben a 020-as csapdában?

2015. máj. 6. 21:44
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
15%
Mert az nem felelősségvállalás, hogy megteremti a közös jövőtök alapjait?????? Gondolkozz már, mielőtt megszólalsz, szerinted melyik nehezebb lépés, ottmaradni a gyerekkel vagy kimenni egyedül, mindent hátrahagyva egy időre? Gondolj már bele, hogy talán neki is sz*r lehet odakint egyedül, értetek gürizve...
2015. máj. 6. 22:00
 12/59 Nád a házam teteje ***** válasza:
21%

Tehát egy balfék vagy, de ezért más a hibás!

IGAZI NŐ!!!!

2015. máj. 6. 22:01
 13/59 A kérdező kommentje:

igen 8-as én is ilyen paradoxnak látom :(

és a párom meg azt hozza ki az egész helyzetből, hogy még én nem akarok kimenni hozzá, jóhogy nem azt mondja hogy én hagyom el..

2015. máj. 6. 22:02
 14/59 anonim ***** válasza:
39%
Szóval be tudnál járni, csak nem akarsz. Aha...
 15/59 anonim ***** válasza:
66%
Közös gyereketek van? Azt akarja,hogy dolgozz,ez eddig ok,de nem hajlandó semmit tenni azért,hogy tudj dolgozni? Sztem nem akarja,hogy kimenjetek utána,túl jól érzi ő ott magát egyedül.Ez egy mocsok.
 16/59 anonim válasza:
74%
Az én párom is azért ment ki hogy gyűjteni akar,megemlítette a költözést is hogy menjek,de én nem akartam.Így mi abban állapodtunk meg,hogy ő ott,én itthon,mert valakinek itt is rendeznie kell az ügyeket,működik.Ha ki is mentem volna,fel se merült volna,hogy csak magára gondoljon,és ne érdekelje nekem hogyan-hol lesz munkám.Az élettársad szeme előtt csak az lebeg,hogy ő tudjon gyűjteni.És mivel nem házasságban éltek,így tulajdonképpen saját magának gyűjt :) Nem tudom milyen típusú ember,de ha olyan,simán lelécel kérdezés nélkül,nem érdekli a többi.A helyedben nem mennék ki még véletlenül se,a körülmények se olyanok,inkább itthon keress munkát,ha segít és küld haza valamennyi pénzt oké,de ha segíteni se akar,akkor el kell fogadni a tényt,hogy csak saját maga érdekli,és be kell fejezni.
 17/59 A kérdező kommentje:

11-es egyedül én is kint voltam, igenis gyerekel nehezebb!

12-es meg kifejthetné az okát a sértegetésének

2015. máj. 6. 22:03
 18/59 anonim ***** válasza:
31%
De mit kellene neki tennie azért, hogy egy felnőtt, ezekszerint jogsival rendelkező, vezetni tudó nő dolgozni menjen???????? Nehogymár neki kelljen a munkahelyet a segge alá tolni, mert a kérdezőnek derogál vezetni... basszus ne már, hogy ezért a másik legyen az önző...
2015. máj. 6. 22:03
 19/59 A kérdező kommentje:
10 és utsó bizonytalanul tudok vezetni a gyermekkel pláne be sem ülnék volán mögé, és újabban meghalni sem akarok mert a gyermek számít rám
2015. máj. 6. 22:05
 20/59 A kérdező kommentje:
*14 nek ment volna nem 10 nek
2015. máj. 6. 22:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!