Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Várható az ember párjától...

Várható az ember párjától bármi ebben az esetben vagy csak szimplán legyen vége "technikai" okok miatt?

Figyelt kérdés

élettársak voltunk

kiment külföldre hogy gyűjtsünk, szeretné ha kiköltöznék hozzá.

eltartani nem fog, nekem is dolgoznom kellene, de mivel valami községben lakik a közeli városokba(m.helyre) való bejárás részemre nincs biztosítva még tömegközlekedéssel sem. ő nem fog hurcolni nap mint nap kocsival.

városba(ahol lehetne munkám) költözésre nem hajlandó a jelenlegi olcsó lakhatás miatt.

így jelenleg nem tudom vállalni hogy kimenjek hozzá.

(súlyosbító, hogy gyermek is van a dologban)

most egyszerűen itt áll meg az élet ebben a 020-as csapdában?

2015. máj. 6. 21:44
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
60%
Kerdezo, te is latod magad előtt, hogy ennek a valaszadonak mennyire habzik a szája? :DDDD
2015. máj. 6. 23:30
 42/59 A kérdező kommentje:
hát sok család van itthon együtt...
2015. máj. 6. 23:31
 43/59 A kérdező kommentje:

igen, sokaknak :(

de ebből világos legalább annyi, a párom vajh miért nem fogja mi bajom..vagy nem akarja fogni..

2015. máj. 6. 23:32
 44/59 anonim ***** válasza:
55%

Mi a fenének csinál az ilyen "férfi", vagy micsoda gyereket?

Az értelmes megoldás az lett volna, ha külföldben gondolkodtok, hogy először kimegy egyikőtök, mikor már berendezkedett, megy utána a másik és mikor már tényleg beilleszkedtetek, elhelyezkedtetek, akkor jött volna a baba.

Azt meg nem is értem, hogy ő már kint van és annyi nincs benne, hogy kicsit segítsen neked, mert nem akar hurcolászni kocsival?

Ugyan már, ez egy szar alak.

Szomorú, de én a helyedben felkészülnék rá, hogy egyedül nevelem fel a gyereket.

Hidd el, ha találsz is munkát, nem fogsz tudni később rá számítani.

Mi lesz, ha lesz munkád, aztán elveszíted? Ő nem fog segíteni, ott maradsz egyedül külföldön.

Én ki nem mennék hozzá így biztos.

2015. máj. 6. 23:36
 45/59 anonim ***** válasza:
11%
Aranyoskáim! Főorvos úr üzeni, hogy aki nem szedi rendesen a gyógyszerét, annál átállunk injekcióra!
2015. máj. 7. 07:27
 46/59 anonim ***** válasza:
Mi az a 020-as csapda? És miről szól ez az egész? Az jön le különben, hogy nem tudtok, illetve nem akartok egymáshoz egy kicsit sem alkalmazkodni. Te nem akarsz dolgozni, ő nem karja hogy ott legyél. Ennyi! Vagy nem erről szól a történet?
2015. máj. 7. 07:46
 47/59 A kérdező kommentje:
kitennék bárkit külföldre gyerekkel hogy bolddoguljon, megnézném!
2015. máj. 7. 07:48
 48/59 A kérdező kommentje:
és úgy az isten háta mögé pénz és kocsi nélkül.
2015. máj. 7. 07:49
 49/59 A kérdező kommentje:
tudjátok mi lenne az első hívnátok mamit sírva!
2015. máj. 7. 07:50
 50/59 anonim ***** válasza:
75%
Véleményeket kértél, miért vagy felháborodva, ha nem azt írjuk, amit hallani (látni) szeretnél? Honnan tudod, hogy mi hogy viselkednénk egy ilyen helyzetben?
2015. máj. 7. 07:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!