Várható az ember párjától bármi ebben az esetben vagy csak szimplán legyen vége "technikai" okok miatt?
élettársak voltunk
kiment külföldre hogy gyűjtsünk, szeretné ha kiköltöznék hozzá.
eltartani nem fog, nekem is dolgoznom kellene, de mivel valami községben lakik a közeli városokba(m.helyre) való bejárás részemre nincs biztosítva még tömegközlekedéssel sem. ő nem fog hurcolni nap mint nap kocsival.
városba(ahol lehetne munkám) költözésre nem hajlandó a jelenlegi olcsó lakhatás miatt.
így jelenleg nem tudom vállalni hogy kimenjek hozzá.
(súlyosbító, hogy gyermek is van a dologban)
most egyszerűen itt áll meg az élet ebben a 020-as csapdában?
igen, sokaknak :(
de ebből világos legalább annyi, a párom vajh miért nem fogja mi bajom..vagy nem akarja fogni..
Mi a fenének csinál az ilyen "férfi", vagy micsoda gyereket?
Az értelmes megoldás az lett volna, ha külföldben gondolkodtok, hogy először kimegy egyikőtök, mikor már berendezkedett, megy utána a másik és mikor már tényleg beilleszkedtetek, elhelyezkedtetek, akkor jött volna a baba.
Azt meg nem is értem, hogy ő már kint van és annyi nincs benne, hogy kicsit segítsen neked, mert nem akar hurcolászni kocsival?
Ugyan már, ez egy szar alak.
Szomorú, de én a helyedben felkészülnék rá, hogy egyedül nevelem fel a gyereket.
Hidd el, ha találsz is munkát, nem fogsz tudni később rá számítani.
Mi lesz, ha lesz munkád, aztán elveszíted? Ő nem fog segíteni, ott maradsz egyedül külföldön.
Én ki nem mennék hozzá így biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!