Várható az ember párjától bármi ebben az esetben vagy csak szimplán legyen vége "technikai" okok miatt?
élettársak voltunk
kiment külföldre hogy gyűjtsünk, szeretné ha kiköltöznék hozzá.
eltartani nem fog, nekem is dolgoznom kellene, de mivel valami községben lakik a közeli városokba(m.helyre) való bejárás részemre nincs biztosítva még tömegközlekedéssel sem. ő nem fog hurcolni nap mint nap kocsival.
városba(ahol lehetne munkám) költözésre nem hajlandó a jelenlegi olcsó lakhatás miatt.
így jelenleg nem tudom vállalni hogy kimenjek hozzá.
(súlyosbító, hogy gyermek is van a dologban)
most egyszerűen itt áll meg az élet ebben a 020-as csapdában?
?...
ezek komoly problémák, nem kifogás!
tételezzük fel ott ülök nála. másik városban várnak próbanapra és ott a gyerek. csodaszép felállás!
Nem hiszem, hogy "bizonytalanul" vezetsz, ha megkaptad a jogsit. És nem értem, miért kellene rögtön meghalni gyerekkel a volán mögött. Naponta emberek milliárdjai utaznak autóban gyerekekkel...
Szerintem arról van inkább szó, hogy nem bízol magadban, mert nem SZERETSZ vezetni. Ezen viszont csak te tudsz változtatni. Vehetsz extra órákat is gyakorlásképp úgy is, hogy van jogsid, ilyet szokás, hogyha az ember évekig nem vezet majd újra rendszeresen szüksége lenne rá. Vagy beszélhetsz a félelmeidről egy pszichológussal is, az sem szégyen. De egy ilyen hülyeségért feladni egy kapcsolatot ahol gyerek is van valami banális.
Azt meg gondolom nem kell elmagyaráznom, hogy úgy, hogy már van megfelelő lakás, plusz a párodnak helyben munkahely, igenis az lenne az ésszerű megoldás, ha te alkalmazkodnál hozzá, és nem a te NEM létező munkahelyedhez igazodnátok és emiatt a városba költöznétek, ahol az sem biztos, hogy találnátok megfelelő lakást, megfelelő áron, megfelelő környéken, stb...
17 évesen kaptam jogsit.
azóta néha vezettem, úgy hogy aki mellettem ült azt mondta többet nem ül be
25 létező munkahelyről írtam! lenne munkám! csak nem tudnék bejárni. és ez lenne egy másik és megint másik munkával.
és nem, nem tudok vezetni.a kreszt sem értem hogy most teli lámpánál merre lehet kanyarodni merre nem..STB
én is le passzolhatnám a gyereket és viszontlátás, mint ő.
csak én nem teszem...
és akkor ő az isten..ja aha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!