Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyagilag jól állunk, a párom...

Anyagilag jól állunk, a párom mégsem akar utazni soha sehova?

Figyelt kérdés
Meg amúgy nincs kedve semmit sem csinálni, csak itthon ülldögélni. Hozzáteszem, én jóval többet dolgozom, plusz tanulok is, vele ellentétbe, és vágyom rá hogy néha kezdjünk magunkkal valamit. Valaki hasonló helyzetben?
2010. febr. 23. 11:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Értem. Akkor vesd be a trükkömet. Én mindig baráti körös kirándulásokat szervezek, és arra a férjem is szívesen jön. (engem biztos már ún, hiába, már 15 éve vagyunk együtt, 1 gyerekünk van).
2010. febr. 23. 13:02
 22/25 anonim válasza:
100%
Mikor még az ember fiatalabb,energikusabb,akkor benne van a lelkesedés,hogy utazzunk el ide oda. Ha utána hosszabb ideig nem mennek el a párok sehova akkor már az ember megszokja azt, hogy neki ez így jó. Úgy érzi mindaddig amíg el nem megy egy olyan helyre ahol hirtelen azt érzi ide szeretne máskor is eljönni. A mai világban nem szeretünk a legtöbben utazni,mert sok nyűggel jár ha belföldre utazunk jobb szeretünk függetlenül utazni például autóval,de akkor oda le kell vezetni és nem is túl biztonságos és elég fárasztó is. Ha pedig a tömegközlekedést választjuk,akkor várni,cipekedni kell és ez sem nevezhető túl biztonságosnak. A párod szereti a nyugalmat és otthon a meglévő biztonságot. Próbáld meg rávenni egy nem túl nagy utazásra mondjuk,ha a közeletekben van egy uszoda,élménypark akkor ha elmentek oda és kipróbálja milyen kellemes érzés néha lazítani, kikapcsolódni. Vagy, ha nincs a közeletekben élményfürdőzési lehetőség, akkor egy kisebb kikapcsolódással kezdeni,hogy magától ráérezzen a kikapcsolódás ízére és akkor legközelebb meg már ő fog felajánlani egy kikapcsolódási lehetőséget. Mozi, bowlingozás stb. Mindig egy picivel kell kezdeni és utána jöhet a hosszabb utazások is.
2010. febr. 23. 13:18
 23/25 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon magának való emberke, és nehezen barátkozik. Nincsenek nagyon barátaink, és ha megismerkedünk más párokkal, eleinte jól érzi magát, majd ha nem felelnek meg a további elvárásainak, elvárja, hogy nélkülözzük őket. Iszonyú makacs....
2010. febr. 23. 13:23
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez nem az a párkapcsolat amire igazán vágysz.
2010. febr. 23. 14:10
 25/25 anonim ***** válasza:
az én párom is magának való,kevés baráttal,de azért vannak neki, volt gimis kolitársak,stb...Velük szinte mindig szívesen utazik,és én is kedvelem őket, így semmi para,de mondjuk csak te ismered a barátodat,és tudod,h milyen...
2010. febr. 23. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!