Anyagilag jól állunk, a párom mégsem akar utazni soha sehova?
Az nem rossz ötlet,hogy kapcsolódj ki egyenlőre te.Menj a barátnőiddel egy néha több napra,ha szeret fel fogja kelteni az érdeklődését,hogy te mit csinálhatsz,kivel-mivel merre jársz.
Aztán meg ha mégsem tudod kimozdítani őt, gondolkodj el rajta,hogy tényleg ő e az a pasi akivel így akarod leélni az életed hátralevő részét.
Én nő vagyok, és szeretek itthon lenni. Annyi a max ami jól esik, hogy elmegyünk egy közeli helyre sétálni, vagy vacsizni, de én nem vágyom gyalogtúrákra, hosszú kirándulásokra. Szeretek egyedül lenni, vagy kettesben a pasival. Szóval nekem meg olyan pasas nem való, aki állandóan menni akar, kirándulni több napra, vagy bulizni.
Mások vagytok. Vagy megszoksz (elfogadod hogy ő ilyen, és barátnőkkel mész el ha nagyon mehetnéked van) vagy keresel magadhoz illő társat, aki szintén nem szeret otthon ülni és tenni-venni.
11:58-as vagyok
igen,én párom is visszamondaná akár utazás reggelén is,épp ezt megelőzve fizetek be előleget,veszek meg jegyez előre,ilyenkor szeretem benne hogy pénzt sose dobna ki,igy már muszáj elmenni
aztán persze jol érzi magát,és azt mondja,hogy dejo hogy eljöttünk,de mire következő alkalom van,mindig elfelejti,hogy ő is jol érzi magát...
Itthoni üdülés vagy külföld?
Mert az én páromnak külfölddel van problémája, hiába beszél idegen nyelveket egyszerűen frusztrálja, hogy nem tud magyarul megszólalni,de belföldön szívesen jön...Vagy barátod/nőd belföldön sem?
Vagy még amit próbálhatsz kezdetnek nagyobb társasággal menni,hátha csak attól fél,h mit kezdenétek egymással egy hétig csak kettesben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!