Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyagilag jól állunk, a párom...

Anyagilag jól állunk, a párom mégsem akar utazni soha sehova?

Figyelt kérdés
Meg amúgy nincs kedve semmit sem csinálni, csak itthon ülldögélni. Hozzáteszem, én jóval többet dolgozom, plusz tanulok is, vele ellentétbe, és vágyom rá hogy néha kezdjünk magunkkal valamit. Valaki hasonló helyzetben?
2010. febr. 23. 11:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Menj te egyedül vagy a barátnőiddel! Nem kell neked mellé besavanyodnod egész életedre. Sőt, egy ennyire lusta és passzív partner nem tudom, mennyire az, elvégre társak vagytok vagy mi.
2010. febr. 23. 12:10
 12/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, hát nem egyszerű :)
2010. febr. 23. 12:18
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Az nem rossz ötlet,hogy kapcsolódj ki egyenlőre te.Menj a barátnőiddel egy néha több napra,ha szeret fel fogja kelteni az érdeklődését,hogy te mit csinálhatsz,kivel-mivel merre jársz.

Aztán meg ha mégsem tudod kimozdítani őt, gondolkodj el rajta,hogy tényleg ő e az a pasi akivel így akarod leélni az életed hátralevő részét.

2010. febr. 23. 12:19
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, és szeretek itthon lenni. Annyi a max ami jól esik, hogy elmegyünk egy közeli helyre sétálni, vagy vacsizni, de én nem vágyom gyalogtúrákra, hosszú kirándulásokra. Szeretek egyedül lenni, vagy kettesben a pasival. Szóval nekem meg olyan pasas nem való, aki állandóan menni akar, kirándulni több napra, vagy bulizni.

Mások vagytok. Vagy megszoksz (elfogadod hogy ő ilyen, és barátnőkkel mész el ha nagyon mehetnéked van) vagy keresel magadhoz illő társat, aki szintén nem szeret otthon ülni és tenni-venni.

2010. febr. 23. 12:23
 15/25 anonim ***** válasza:

11:58-as vagyok

igen,én párom is visszamondaná akár utazás reggelén is,épp ezt megelőzve fizetek be előleget,veszek meg jegyez előre,ilyenkor szeretem benne hogy pénzt sose dobna ki,igy már muszáj elmenni

aztán persze jol érzi magát,és azt mondja,hogy dejo hogy eljöttünk,de mire következő alkalom van,mindig elfelejti,hogy ő is jol érzi magát...

2010. febr. 23. 12:43
 16/25 anonim ***** válasza:
En ugyanebben a helyzetben voltam, aztan jott a keseru teny,amikor elmondta,h nem szerelmes belem es ezert nem tervezget semmit velem, se nyaralast, se hosszu hetveget valahol tavol,:(... Remelem nalatok mas lesz a helyzet!
2010. febr. 23. 12:53
 17/25 anonim ***** válasza:
Nálunk az egyik kollégám azért nem utazik el soha sehova (külföldre) mert nem tudnak nyelvet, és azt mondja, így nagyon ciki elutazni.. Hát nem tom.. elképzelhető esetleg hogy nálatok is ez lenne?
2010. febr. 23. 12:57
 18/25 A kérdező kommentje:
nem hinném, mert országon belül sem hajlandó menni sehova :(
2010. febr. 23. 12:58
 19/25 anonim ***** válasza:

Itthoni üdülés vagy külföld?

Mert az én páromnak külfölddel van problémája, hiába beszél idegen nyelveket egyszerűen frusztrálja, hogy nem tud magyarul megszólalni,de belföldön szívesen jön...Vagy barátod/nőd belföldön sem?

Vagy még amit próbálhatsz kezdetnek nagyobb társasággal menni,hátha csak attól fél,h mit kezdenétek egymással egy hétig csak kettesben..

2010. febr. 23. 13:00
 20/25 anonim ***** válasza:
13.00 vagyok,látom a belföld-külföld megvolt előttem, akkor még a társaság játszhat:)
2010. febr. 23. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!