Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Önutálat (önGYŰLÖLET! )....

Önutálat (önGYŰLÖLET! ). Depresszió. Önócsárolás. Önbizalomhiány. Egy kétségbe esett kamasz kéri segítségeteket! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, egy olyan lány,aki nagyon szeretne csőnacis stílusú, menő, egyenes hajú lány lenni. Lehet hogy furán fogalmazok,bocsánat.Na szóval. Gyúlölöm magam. Csak a hibákat látom magamban.Durva,vastag szálú, iszonyatosan sok hajam van, ha kivasalom,akármit rakok rá, csúnya lessz, szétáll, száraz lessz ésatöbbi. Persze most van pár ötlet amit használni fogok. A testem: katasztrófa! Nagyon aránytalan testem vvan, nemtudom másképpen leírni:Nagyon kicsi törzs/hát, a lapockáim kicsúcsosodnak,úgynézek ki, mint egy "akasztott ember". utána a fenekem kidudorodik, és jönnek a lábaim. Alapból nem vastag a lábam, és nagyon hosszú, de gyűlölöm a vastag bokám, a fiús (vastag) lábszáram és a nagyon csúnya, nagy térdem.Egy nagy állat vagyok.175 centis,és 58 kg. Ez talán nem sok. De mikor a tükörbe nézek, nem látok mást, csak egy nagy állatot. Egyszerűen már nem megy.Ráadás az arcom: ha összekötöm a hajam,így nagyon aránytalan lesz a fejem, ilyen mini az egész batár testemhez képest.Rengeteget vagyok depressziós, és a környezetemben lévők már csak a szemüket fogatják meg elmennek tőlem, mert folyton csak magam ócsárolom. Egy téren vagyok csak boldog:lovagolok.Olyankor mindig elfelejtek minden rossz dolgot ami körülvesz. Ezek mellett sajnos nincs az a hátterem, ami segíthetne.A családom katasztrófa, az apámtól félni kell, a kishugom pedig nagyon tudja hogy kell apámat szörnyeteggé formálnia csak mert elkell árulnia mindent. Nincsen szobám, és a szobának egy olyan sarkában kaptam helyet, ahol nincs semmi hely,bevan oda zsúfolva minden.Ezért szörnyen klausztrofóbiás vagyok. Lehet,eltértem a témától,de már nagyon ott vagyok, hogy a pszihológus sem segít.Tisztában vagyok azzal is, hogy változni fog a testem, sokkal fejlettebb vagyok a korosztályomnál. De akkor is, egyszerűen már nemtudok tükörbe nézni. Szörnyen depressziós vagyok mostanában, a 4.6os átlagom 4.2-re csökkent,rossz a magaviseletem és mindenki csak ordibál velem.Kérlek ne írjátok mennyire egy nagy kamasz vagyok. Tisztában vagyok vele, a szüleim folyton hangoztatják.Egyszerűen csak segítségt szerettem volna kérni:mit tegyek?Köszönöm a válaszokat,és bocsánat hogy ilyen hosszúra sikeredett.
2010. febr. 22. 18:09
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát.ááh szerencsére elmúlt ez a hülyeség,ujra összejöttünk azzal a fiúval,akivel nagyon jó napokat töltöttem együtt,aki megmutatta nekem h értékes vagyok.szerencsére már nincs ez a dolog,néha rámtör,de igaz,hogy ez életkori sajátosság.köszönöm a szép válaszokat
2010. máj. 1. 23:23
 32/37 anonim válasza:

én is ikrek vagyok!:D:D

mikor van pontosan szülinapod?xd csak kérdezem (nem muszáj válaszolnod ha nem akarsz:) nekem amúgy júni 20 (0620...xD)

2010. máj. 14. 19:17
 33/37 A kérdező kommentje:
júni 17 :)
2010. máj. 14. 22:44
 34/37 anonim válasza:

dejóóó:DDD Boldog Szülinapot előre is ha elfelejteném...:P

Amúgy biztos szép vagy és ha már volt barátod, akkor végkép nem mondhatsz semmit (nem akarlak ezzel megsérteni). Nekem még barátom sincs (nem is volt még), pedig azt mondják, hogy nagyon szép vagyok (nem akarok dicsekedni), csak hát szemüveges..

19:17 voltam megint:)

Szia !:)

2010. máj. 15. 11:03
 35/37 anonim ***** válasza:
Mi jól kijönnénk!
2010. szept. 8. 16:41
 36/37 anonim ***** válasza:

A válasz írója 95%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 05-14 19:17

Én is akkor születtem.

2010. szept. 8. 16:43
 37/37 anonim válasza:

Kedves Hölgy!

Kérlek írd meg , hogyan alakult a sorsod! Kijutottál-e, és hogyan a gödörből?

Tanulságos lenne! Írd meg!

Puszi

2015. febr. 5. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!