Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Önutálat (önGYŰLÖLET! )....

Önutálat (önGYŰLÖLET! ). Depresszió. Önócsárolás. Önbizalomhiány. Egy kétségbe esett kamasz kéri segítségeteket! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, egy olyan lány,aki nagyon szeretne csőnacis stílusú, menő, egyenes hajú lány lenni. Lehet hogy furán fogalmazok,bocsánat.Na szóval. Gyúlölöm magam. Csak a hibákat látom magamban.Durva,vastag szálú, iszonyatosan sok hajam van, ha kivasalom,akármit rakok rá, csúnya lessz, szétáll, száraz lessz ésatöbbi. Persze most van pár ötlet amit használni fogok. A testem: katasztrófa! Nagyon aránytalan testem vvan, nemtudom másképpen leírni:Nagyon kicsi törzs/hát, a lapockáim kicsúcsosodnak,úgynézek ki, mint egy "akasztott ember". utána a fenekem kidudorodik, és jönnek a lábaim. Alapból nem vastag a lábam, és nagyon hosszú, de gyűlölöm a vastag bokám, a fiús (vastag) lábszáram és a nagyon csúnya, nagy térdem.Egy nagy állat vagyok.175 centis,és 58 kg. Ez talán nem sok. De mikor a tükörbe nézek, nem látok mást, csak egy nagy állatot. Egyszerűen már nem megy.Ráadás az arcom: ha összekötöm a hajam,így nagyon aránytalan lesz a fejem, ilyen mini az egész batár testemhez képest.Rengeteget vagyok depressziós, és a környezetemben lévők már csak a szemüket fogatják meg elmennek tőlem, mert folyton csak magam ócsárolom. Egy téren vagyok csak boldog:lovagolok.Olyankor mindig elfelejtek minden rossz dolgot ami körülvesz. Ezek mellett sajnos nincs az a hátterem, ami segíthetne.A családom katasztrófa, az apámtól félni kell, a kishugom pedig nagyon tudja hogy kell apámat szörnyeteggé formálnia csak mert elkell árulnia mindent. Nincsen szobám, és a szobának egy olyan sarkában kaptam helyet, ahol nincs semmi hely,bevan oda zsúfolva minden.Ezért szörnyen klausztrofóbiás vagyok. Lehet,eltértem a témától,de már nagyon ott vagyok, hogy a pszihológus sem segít.Tisztában vagyok azzal is, hogy változni fog a testem, sokkal fejlettebb vagyok a korosztályomnál. De akkor is, egyszerűen már nemtudok tükörbe nézni. Szörnyen depressziós vagyok mostanában, a 4.6os átlagom 4.2-re csökkent,rossz a magaviseletem és mindenki csak ordibál velem.Kérlek ne írjátok mennyire egy nagy kamasz vagyok. Tisztában vagyok vele, a szüleim folyton hangoztatják.Egyszerűen csak segítségt szerettem volna kérni:mit tegyek?Köszönöm a válaszokat,és bocsánat hogy ilyen hosszúra sikeredett.
2010. febr. 22. 18:09
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
és mi volt az a komoly kapcsolatod 13évesen? vagyis mivel múlt időben beszéltél még fiatalabb voltál:) és mi az hogy pasik? nem kis fiúkra gondoltál, akik még most kezdenek majd csak el szőrösödni?
2010. febr. 22. 19:46
 22/37 A kérdező kommentje:
annyi, hogy nemrég szakítottunk. sajnos elmentünk egymás mellett. a pasikon annyit értek (tudom hogy nemez a normális,meg minden) de pl. van egy évfolyam társam, nem szép meg semmi, de menő, és a mappáján meg a vipjén kivannak rakva képek amikor a pasijával van. egy k...helyes pasi. tudom hogy az ilyenek sz.rt se nézik az emberbe. de akkor is nagyon fájt. de tökjó hogy ennyi jó választ kapok végre, és nem a hagyjál mér a hülyeségeddel címszóval hajtanak el.
2010. febr. 22. 19:54
 23/37 anonim válasza:
50%

megkérdezhetem h mi a horoszkópod?:)

én 15éves vagyok, és igen néha nekem is vannak ilyen depis időszakaim,és 'nemjó a hajam a ruhám szebbek tőlem'stb ..

nemszép göndör a hajam,hanem összevissza áll és elég rövid ezért ez nemszép,mindennap vasalom,de ez nagyon tönkretette.csőnadrágot hordok csakis,szerencsére az alakommal nincsbaj.Nekem egy bajom van h keresztharapásom van és a felső állkapcsom előrébb van meghát ilyen lapátfogak:/de van fogszabim.kivehetős. szal sokszor NAGYON Sokszor szenvedem önbizalom hiányvan is.

de msot igy a kérdésed és a válaszokat elolvasva holnap MAGABIZTOSAN fogok bemenni a suliba,mosolyogni fogok,és nem arra fogok gondolni h jól -e áll a hajam, szép vagyok-e stb!!!!

egy jó tanács : minden csak idő kérdése!!!!!!!!!

idővel úgyis minden megváltozik!Időő.. idő!

együttérzek veled!SOKSIKERT:)és nyugi csak idő:)és próbálj meg teis magabiztoslenni:)és boldog:) (nekem segítettek a válaszook)köszi.

boldogsááágg boldogsááágg :) ha sugárzik rólah boldog vagy és magabiztos akkor a kisugárzásoddal mindenkit levehetsz a lábárol!!!nah ennyi:):)

2010. febr. 22. 20:04
 24/37 anonim válasza:

Szia!

Végigolvastam,az összes választ is. Már nem tudok semmit írni, mindent leírtatok :)

Saját hobbi nagyon jót tesz, a lovaglás nekem csak álom marad :(

17/L

2010. febr. 22. 20:19
 25/37 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,és igen,holnap énis kifogok csattanni a boldogságtól,lefogok szarni mindent. feltéve ha reggelre el nem felejtem :S XD .köszönöm mindenki válaszát!!!sokat segítettek!!!!
2010. febr. 22. 20:38
 26/37 anonim ***** válasza:
Sztem az a baj, hogy a különféle divatfotók, meg sexlapok csodanőket mutogatnak, akik ki vannak találva olyan gyönyörűre, és mutatják, hogy éppen mi a trendi. Aki nem olyan, az menjen a sunyiba, legalábbis az idén, lehet, hogy jövőre divatba jön. Szegény kislányok meg nézegetik magukat a tükörben,és lám, lám, nem olyanok, mint az aktuális szépségmodell, hát, most mi lesz, vége az életemnek, konyec filma. Hát én pedig biztos vagyok benne, hogy mindenki szép a maga valóságában. Legyen színes, hozza ki magából a lehető legjobb látványt, na jó, attól fogva éreztesse magával hogy ő szép, ettől meg fog szépülni valóban.
2010. febr. 22. 21:19
 27/37 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj neki, h van hajad, sokan betegség miatt elveszítik. Örülj h egészséges vagy!!!!!!! Nézegesd a többi embert azok se tökéletesek! Ha korán érő vagy az jó azt imádják a pasik, ha zsúfolt a szobád menj el sétálni szellőztaesd ki a fejed. A kinézeten mindenkinél rengeteget lehet javitani, egy embernek sok stílus is jól áll. Szerintem a legnagyobb probléma a gondolkozásoddal van, ott kell sürgősen segíteni!
2010. febr. 23. 00:05
 28/37 A kérdező kommentje:
igen,énis így gondolom.és amúgy ikrek vagyok. köszönöm a sok választ.
2010. febr. 23. 20:02
 29/37 anonim ***** válasza:

héééé én is ikrek vagyok! (már írtam ezelőtt, hogy én is 13 évesen hasonló gondokkal kűzdöttem)

látod, mi ikrek lányok ilyen szépülős tipusúak vagyunk! :P

amúgy még a magasságodhoz szeretnék annyit hozzáfűzni, hogy egy magas lány sokkal jobban kitűnik a tömegből, nehezebben hízik és minden ruha jobban mutat rajta! :)

2010. febr. 24. 16:19
 30/37 anonim válasza:

Szia leányzó! :)

Hidd el a legtöbb Veled egykorú lány nagyon elégedetlen magával, ez jellemző a kamaszkorra, mondhatnám, hogy életkori sajátosság. Később ez el fog múlni, és ha nem is imád az ember magában mindent, azért idővel a legtöbb dolgot elfogadja. :)

Minden jót kívánok Neked.

2010. ápr. 28. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!