Hogyan mondjam el szüleimnek, ha félek, hogy rosszul fogadnák?
Szeptemberben fogom kezdeni a középiskolát, de az elmúlt 8 évem szörnyű volt. Folyamatosan kaptam a beszólásokat, mert indiai vagyok, volt amikor emiatt megvertek, de szüleim semmiről nem tudnak, mert tudtam hogy csak rontanának a helyzeten. Most viszont lelkiismeretfurdalásom van, szeretnék nekik elmondani mindent, de félek a reakciójuktól, nem akarok több bajt így utolsó hónapra.
Nem tudom, középiskolában mennyire lesz jobb, de már attól is rettegek. Egyik barátom mondta, hogy mivel egy egészen jó iskolába megyek, ahová viszonylag normális emberek járnek, ezért nem kell félnem. De az elmúlt időszakban sok mindenen menten keresztül, anélkül, hogy a szüleim bármit is tudnának. Szóltam az osztályfőnökömnek is, aki annyivel elintézte, hogy beszélt velük és így is ugyanúgy folytatták tovább.
A lényeg, hogy holnap tervezem elmondani szüleimnek, de lehet én leszek a hibás amiért nem védem meg magam..
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!