Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan pislogok azért amiért...

Jogosan pislogok azért amiért nem vagyok meghívva a ballagásra?

Figyelt kérdés

Barátom (szűk egy éve vagyunk együtt) öccse holnap ballag. Nem értem, hogy én miért nem vagyok meghívva, ha lemerem fogadni, hogy a másik testvérének a barátja ott lesz. És a család se kicsi, egy éhes száj még elférne az asztalnál.

De ami bánt, hogy a barátom egy szót se szólt eddig a ballagásról, hogy pl. én is mehetnék stb. Vártam az utolsó pillanatig, de nem mertem megkérdezni, hogy én mért nem mehetek.

Ismerem a családot is, sokszor voltam már náluk.

Szerintetek illett volna meghívni?

2015. ápr. 29. 22:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
33%
30-as, érdekes lehet a plusz embereknek az ezeréves barátok közé beülni.
2015. ápr. 30. 14:34
 32/38 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem is elég döbbenetesek a válaszok. A ballagás pont nem egy olyan rettenetesen intim esemény, amire ne lehetne meghívni a testvér (akár aktuális) barátját, barátnőjét. Sértő, és nem véletlen nem így tenni.

idegyűlt egy csomó ellendrukker, és megdöbbentő, hogy aki meghívná az aktuális párt, azt leszavazzák.

Nekem is rosszul esett volna, és én nem is mennék el, ha a páromat nem hívnák.

Én pedig evidensnek tartom, hogy meghívnám a párt.

2015. ápr. 30. 16:04
 33/38 anonim ***** válasza:
61%

Elég gáz, hogy a saját tesód ballagására nem mennél el.

Az is oké, ha valaki meghívja a tesó barátnőjét, de itt a ballagóé a főszerep, az ő napja, az ő vendégei.

2015. ápr. 30. 16:13
 34/38 anonim ***** válasza:
53%
Tök mindegy, családi esemény, amire a családtagok párjai ugyanúgy meghívandók, mint bármi másra, nagyon nyomós ok a kivétel. De jellemző, hogy 0%-on állok, csak mert mást gondolok. Jesszusom...
2015. ápr. 30. 23:45
 35/38 anonim ***** válasza:
40%
És szerintem az a gáz, ha valakinek nem jut eszébe a testvére párját beleérteni a meghívásba.
2015. ápr. 30. 23:45
 36/38 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2015. ápr. 30. 23:55
 37/38 anonim ***** válasza:
65%

A kérdezőnek semmi köze hozzá, hogy a párja testvére kit hív meg:

- a ballagására

- a szülinapjára

- a névnapjára

- a szilveszteri bulijába

- augusztus 20-ára

Semmi köze hozzá. És vice versa.

2015. máj. 1. 04:00
 38/38 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm öccs eis ballagott. A szalagavatóra kérdezte a barátnőm, hogy megyek-e mondtam, hogy ha az öccse meghív. Nem hívott és semmi baj. Ballagásra meghívott elmentem. De ha nem hívott volna meg, akkor sem esett volna rosszul, főleg nem a barátnőmre nem haragudnék. 4 éves kapcsolat, de az öccsével nem szoktam olyan sokat beszélni. Ezért ha nem hívott volna meg akkor sincs harag. Mondjuk náluk a ballagás tényleg kis családi kör, apa tesó nagyszülő.
2015. máj. 24. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!