Jogosan pislogok azért amiért nem vagyok meghívva a ballagásra?
Barátom (szűk egy éve vagyunk együtt) öccse holnap ballag. Nem értem, hogy én miért nem vagyok meghívva, ha lemerem fogadni, hogy a másik testvérének a barátja ott lesz. És a család se kicsi, egy éhes száj még elférne az asztalnál.
De ami bánt, hogy a barátom egy szót se szólt eddig a ballagásról, hogy pl. én is mehetnék stb. Vártam az utolsó pillanatig, de nem mertem megkérdezni, hogy én mért nem mehetek.
Ismerem a családot is, sokszor voltam már náluk.
Szerintetek illett volna meghívni?
Szerintem is elég döbbenetesek a válaszok. A ballagás pont nem egy olyan rettenetesen intim esemény, amire ne lehetne meghívni a testvér (akár aktuális) barátját, barátnőjét. Sértő, és nem véletlen nem így tenni.
idegyűlt egy csomó ellendrukker, és megdöbbentő, hogy aki meghívná az aktuális párt, azt leszavazzák.
Nekem is rosszul esett volna, és én nem is mennék el, ha a páromat nem hívnák.
Én pedig evidensnek tartom, hogy meghívnám a párt.
Elég gáz, hogy a saját tesód ballagására nem mennél el.
Az is oké, ha valaki meghívja a tesó barátnőjét, de itt a ballagóé a főszerep, az ő napja, az ő vendégei.
A kérdezőnek semmi köze hozzá, hogy a párja testvére kit hív meg:
- a ballagására
- a szülinapjára
- a névnapjára
- a szilveszteri bulijába
- augusztus 20-ára
Semmi köze hozzá. És vice versa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!