Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan pislogok azért amiért...

Jogosan pislogok azért amiért nem vagyok meghívva a ballagásra?

Figyelt kérdés

Barátom (szűk egy éve vagyunk együtt) öccse holnap ballag. Nem értem, hogy én miért nem vagyok meghívva, ha lemerem fogadni, hogy a másik testvérének a barátja ott lesz. És a család se kicsi, egy éhes száj még elférne az asztalnál.

De ami bánt, hogy a barátom egy szót se szólt eddig a ballagásról, hogy pl. én is mehetnék stb. Vártam az utolsó pillanatig, de nem mertem megkérdezni, hogy én mért nem mehetek.

Ismerem a családot is, sokszor voltam már náluk.

Szerintetek illett volna meghívni?

2015. ápr. 29. 22:44
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
88%

Nem érted, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy utálom? Az én ballagásomon én döntöm el, hogy kit szeretnék látni. Nem utálom, de nem akarnám, hogy ott legyen.

Anyukámat is imádom, de nem akarnék vele együtt élni.

Ne legyünk már dedósok, hogy ha nem bújunk bele a másik seggébe, akkor biztos utáljuk.

2015. ápr. 30. 11:34
 22/38 anonim ***** válasza:
61%
Hagyd őket. Aki ennyire kapcsolatfüggő, annak hiába magyarázod, hogy nem muszáj, sőt tovább megyek, nem is egészséges folyton egymás seggében lenni. Az aki meg azt írta, hogy egy egész hosszú év után már van aki házasodik, annak ajánlom a válási statisztikák áttanulmányozását...
2015. ápr. 30. 11:56
 23/38 anonim ***** válasza:
21%
Nektek a " mindig egymás seggében lenni" és a nézni 30 percig az antiszociális fejeteket egy ballagáson, hogy lehet ugyanaz?
2015. ápr. 30. 12:09
 24/38 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező! Ha a barátod ballagásáról lenne szó, azt mondanám, joggal lennél megbántva. De ez az öccséé, ahol az úgymond ünnepelt mondja meg nagyrészt, ki legyen ott, meg a szülei, akik a parti költségét állják. Ez egy családi ünnep, ahol nem szokás kívülállónak ott lenni. Ha együtt élnétek, azt mondom, félig-meddig már családtag vagy, de gondolom, nálatok nem ez a helyzet. Persze jöhetsz azzal, amit látni a valóságban: minden pár hónapos kis mezei barát-barátnő ott tetszeleg családi partikon, egy kolléganőm 17 éves fia is meghívhatta a barátnőjét, akivel egy hónapja kavarnak, az öccse általános iskolai ballagására, és utána a családi ebédre. Ők engedték, ott konkrétan a srác kért engedélyt, viheti-e. Megkapta. Hogy a barátod kérte-e magától, és elutasították, vagy eszébe sem jutott, ez talán sosem fog kiderülni.

Hogy a másik tesójuk barátja ott lesz-e, egy másik kérdés. Szerinted igen. Nem lehet, hogy az komolyabb kapcsolat? Vagy a lánytesó kiharcolta, vagy az ő pasiját kedveli az öccse? Több esélyes a dolog.

Én biztos nem kérdeznék rá a helyedben, mert mondjuk bennem van annyi önérzet, hogy nem is akarnék olyan helyen lenni, ahova maguktól nem jut eszükbe meghívni, másrészt vagyok annyira büszke, hogy ne is firtassam.

2015. ápr. 30. 12:11
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Én döntöm el, hogy ki nézi a fejem.

(Mellesleg rosszul használod az "antiszociális" szót.)

2015. ápr. 30. 12:22
 26/38 anonim ***** válasza:
72%

8-as valaszolo vagyok!

Nektek sem lennek a parotok... Mindenert igy megsertodtok, de most komolyan? Ez egy rohadt ballagas, nem egy eskuvo ahova parban illik az embereket meghivni.

Lehet a kerdezo egy szot alig valtott meg a testverrel, nincsennek is joba(akkor minek kellene ott lennie, ugyebar?) Vagy meg volt szabva a letszam, es igy dontottek. Ki tudja, de ezert nem kene a kerdezot arra buzditani, hogy csapjon hisztit, es nagyasszony modjara sertodjon meg. Ez van. Nem a csaladdal jar ,hanem a parjaval. Teljesen felesleges a kiakadas.

2015. ápr. 30. 12:25
 27/38 anonim ***** válasza:
14%
Senki nem mondta, hogy csapjon hisztit. De rá lehet kérdezni az okára.
2015. ápr. 30. 12:30
 28/38 anonim ***** válasza:
85%

Rá lehet, de pofátlan dolog. Ha valakim nem hív meg, megsértődhetek. De ha valakimnek a valakije, ahhoz már semmi közöm.

Küldenék neki virágot, a kedvenc sütijét vagy egy láda sört, de nem kérném számon, hogy miért nem hív meg.

2015. ápr. 30. 12:41
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz elég komoly és mély a kapcsolatotok, hogy elvárd a meghívásodat egy családi eseményre. Ahhoz nem, hogy erre rákérdezz a pasidnál. Érdekes...

Mondjuk ha annyira elvárás szintű nálad ez a meghívásosdi, akkor egyenesen az öcsit kéne kérdezni, elvégre ez a nap róla fog szólni, ő hív meg embereket és ha ennyire mélyen benne vagy már a családban érzéseid szerint, akkor nyilván ezzel se lehet probléma...

Ha tizenötször születnék újra, akkor se fogom megérteni mi a fenének kell minden apróságból drámát generálni néhány embernek. Egyébként teljesen mindegy, hogy itt vadidegenek szerint jogos vagy nem jogos a sértődés, attól még ugyanúgy nem vagy meghívva.

2015. ápr. 30. 13:11
 30/38 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem egyértelmű, hogy ha valahova meghívok valakit, akkor az aktuális párja is jöhet. Legyen az ballagás, esküvő vagy egy baráti összeröffenés.
2015. ápr. 30. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!