Most vagy nemrég ballagott fiúk lányok. -Ti mennyi pénzt kaptatok ballagásra?
80 ezer jött össze.
Még van belőle.
60000 Ft-ot.
Még csak 5000-t költöttem el belőle.
18/L
Az egész jó.
Van pár ismerősöm aki dicsekedett, hogy 300-at kapott, volt aki azt mondta, hogy kapott egy autót (ami mellesleg a szüleié).
Meg is lepődtem, hogy egy viszonylag egyszerű dologra ennyi mindent kap valaki, de ha valaki egyedüli gyerek, akkor érthető, 2-3 testvér mellett nehezebb lehet a szülőknek finanszírozni az ajándékokat.
Értem, köszi a válaszokat! :)
Amúgy az a legrosszabb, amikor valaki nem becsüli a 40-50 ezer forintot sem, volt olyan is, (aki sok pénzt kapott) felvetettem neki mi lenne ha csak 40 ezer lett volna a borítékban? Erre azt mondta hát az semmi.
De majd megtanulja ha napi 8 órát kell dolgoznia, mert 40 ezer forint is nagyon sok pénz, főleg ha csak úgy odavágják jutalmul az emberhez.
Mikor fogunk már kinőni ebből a "te mennyit kaptál, ő ilyen autót vett, neki olyan háza van, stb" kérdésekből? Nem a te hibád, kedves kérdező, hogy ezt erre választ vársz, hanem az emberek hibája, hogy NEM TUDNAK MÁSKÉPP ÉLNI, mint úgy, hogy állandóan a szomszéd kertjét figyelik!
Mindenki máshonnan jön és ezért más összegeket fog kapni. Van aki a kis összeggel is előre jut, van aki a sokkal többel sem jut semmire. Egy egyedülálló másképpen fogja nézni és értékelni a világot, mint egy nagycsaládban felnőtt gyermek. Más dolgok lesznek fontosak az egyiknek, más dolgok a másiknak. Nem kell felzárkózni a többiek mögé, nem kell hozzájuk igazodni, mert mindig lesz valaki, akinek többje van, mint neked.
Meg kell találni a boldogságot és nem a pénzt kell számolgatni - ez nagy büdös lényeg!
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!