Illett volna meghívnijuk a ballagásra?
Ha a saját ballagására nem hív meg, az gáz. De a tesójáéra? Megmondom, ha a húga helyében lennék, én egy barátnőt nem akarnék ott látni, csak családot.
Ha visszanézzük a képeket 10-20 év múlva, ne az legyen, hogy: Itt van Irma néni, Jancsi nagypapa, és a csaj, akivel a bátyám akkoriban járt... (Így jártam anyátokkalban volt hasonló szitu :D )
Engem nem zavarna. Vagyis ha meghív, akkor meghív, ha nem akkor nem. Én nem csinálok ebből gondot. Engem a párom unokahúga is meghívott (másfél éve vagyunk együtt), a szalagavatójára is és a ballagására is. Nem tudok elmenni, mert nálunk is ballagás van, de ettől függetlenül kedves gesztusnak tartom.
A húga általános iskolából ballag idén, lazán meg sem lettem hívva, csak közölték az időpontot, hogy mikor lesz és megkérdezték, hogy akkor ugye ráérek!? Ők meg néha már már túl természetesnek veszik ezt a családtag témát, de nem gond. :) Készülök némi apró ajándékkal és elmegyek. Ha nem hívnak meg, akkor nincs ajándék és nem megyek. Én lerendezem ennyivel.
Egyébként hozzáteszem a párom családja 200 km-re él tőlem, így meglehetősen ritkán találkozunk, akkor viszont egyhuzamban akár egy hetet is ott vagyok.
Őrülj neki hogy nem hívtak. Kinek van kedve a sok sznob hüylét nézni a ballagáson.
Nekem ma kell mennem, ha akarsz elmehetsz helyettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!