Már illet volna meghívni a ballagásra igaz?
Sógornőmnek a gyermeke ballag gimnáziumból. Már illett volna meghívni minket igaz? Ha jövő hét végén (egy héttel a ballagás előtt) fognak meghívni, akkor visszautasíthatom? Vagy ezt hogy illik?
Az az igazság, hogy már 2 hete felhívta a férjemet, hogy a jövő hét végén segítsen neki pakolni ezt azt. De a ballagásról még nem tett említést. Na most, a férjem szívesen elmegy neki segíteni, bár nem a szomszéd városban laknak (100 km-re tőlünk), én nem megyek vele, engem nem hívtak, sőt mikor a férjem mondta, hogy visz magával, kérte, hogy ne vigyen, mert csak útban leszek.
Ha akkor hívnak meg minket a ballagásra (vagy csak a férjem, mert én útban lennék biztos) visszautasíthatom?
Én se akarok, elhiheted. Örülnék ha nem hívnának meg. De most az hogy nézne ki, hogy a testvérét hívja segíteni pakolászni és nem hívja meg a gyereke ballagására?!
Ez így is úgy is érdekesen fogja kivenni magát.
Ebben nincs közmegegyezés. Nálatok, felétek mit illik azt ti tudjátok.
Mifelénk már mindenki, főleg maguk a gyerekek magasról tesz a ballagásokra. Megy facebook-on a gratuláció, egy kis jópofi aztán kész van.
De ha nálatok ez ennyire téma, hogy te itt görcsölsz miatta, akkor nem tudom mi a helyes válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!