Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt élő fiatal párok...

Együtt élő fiatal párok (gyerek nélküliek), mit szoktatok csinálni hétközben délutánonként?

Figyelt kérdés

Meddig dolgoztok, ki végez hamarabb?

És aki előbb végez mit csinál?

Mit csináltok miután mindketten hazaértek?

Magam példáját tekintve, párom 2-kor végez, én 5-re érek haza. Akkor nekiállok főzni, takarítani, aztán fürdés, vacsi. Valahogy a tv-zés is alig fér bele.

Ti miket szoktatok csinálni?

(22N,25F)

2015. ápr. 29. 12:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Változó időben érünk haza, de nagyjából ugyanaz a program: bolt, főzés, sorozat/filmnézés, netezés, olvasás, ilyesmi.

Hétvégén munka helyett meg séta, takarítás.

A főzés rohadt időigényes dolog tud lenni, próbálj minél egyszerűbb kajákat csinálni, ami hamar elkészül vagy elrotyog magában.

2015. ápr. 29. 12:51
 12/25 anonim ***** válasza:
nálunk én végzek hamarabb, ha párom hazaér általában beszélgetünk, játszunk a gépen, vacsizunk, néha filmet vagy vicces videókat nézünk. nagyon hamar elrepül a idő, így is mindig későn fekszünk és hulla álmosak vagyunk. nem szoktunk együtt bevásárolni meg takarítani, mert ez hatékonyabb egyedül. de bármelyikünk megcsinálja ha kell.
2015. ápr. 29. 13:08
 13/25 anonim ***** válasza:
54%

Én folyamatos műszakban dolgozom, tehát nekem olyan nincs, hogy hétközben. Mindig máskor dolgozom, és hol délelőtt, hol délután, hol éjjel. Nekem van hétköznap is szabadnapom. A férjemnek a szombat a rendes szabadnap, a vasárnap egy fél nap.

3:20-kor elmegy hajnalban itthonról, és akkor ér haza, ha vége a munkának, átlagban 2 órakor. Ha délutános vagyok, csak telefonon tudunk beszélni.

A bevásárlás, csekkbefizetés mindig az ő dolga. De bármilyen házimunkát is elvégez, nincs olyan, amit ő ne tudna megcsinálni.

Közös program mostanság nincs, ha az kiruccanást jelent, mert egyrészt nem vagyok túl kimozdulós fajták, másrészt lakásra gyűjtünk, nincs tékozlás.

Tévénk nincs, teljesen felesleges dolog, de van két laptop, 1 asztali gép nagy monitorral, azon mi tudunk filmezni, ha akarunk. Vagy közösen játszunk gépen.

2015. ápr. 29. 13:26
 14/25 anonim ***** válasza:
Férjem hetente 2x nyelvórán van munka után, 8 körül ér haza. Én elméletileg 5ig dolgozom, de inkább 6, legalább fél óra mire hazaérek. Főzni csak ritkán, max 1-2x hetente, takarítani hétvégén szoktam. Férjem szombatonként maszekol, akkor sincs otthon. Kb semmire sincs idő. Max, h színház bérletünk van, így ki kell mozdulnunk kettesben, normálisan felöltözve.
2015. ápr. 29. 13:31
 15/25 anonim ***** válasza:

Mindig az főz, aki elobb er haza. O fixen dolgozik, nekem folyamatos a munkarend.

Kajálunk, kutyát sétáltatni megyünk, aztán állatka is vacsiziz, majd vagy egy film, vagy kockulas közösen vagy egyénileg :D vagy, ha nagyon késő van, beszélgetés az agyban míg valamelyikünk el nem alszik. Általában én)

25L25F, én vagyok a lány l.

2015. ápr. 29. 13:51
 16/25 anonim ***** válasza:
Ő fél 7re ér haza, nekem egyetem miatt változatos, de mindig én érek hamarabb haza. Hétfőn és szerdán 6-9ig nyelvsulizom. De kb heti 3szor főzök ő hétvégén szokott. Együtt sorozatozunk, csak dumálunk sokat sétálunk. Takarítani én szoktam mivel több időm van, de ha nagyobb dolog ketten csináljuk. 24 és 28 évesek vagyunk
2015. ápr. 29. 14:00
 17/25 anonim ***** válasza:

4-es vagyok, köszönöm, igen tudom, hogy iszonyú mákom van vele :)

Nincs vita, őt is, tesóit is úgy nevelték, hogy a család együtt működik, mindenkinek hozzá kell tennie valamit. Mindketten ugyanannyit dolgozunk, úgy igazságos, ha a házimunkát is egységesen osztjuk el.

Egyébként én sokáig laktam egyedül, szóval nem okoz gondot a csapszerelés, villanykörte csere, eldugult wc, úgyhogy ilyen szempontból nincs nálunk "női" vagy "férfi" munka. Najó, de, mosni nem hajlandó, de azt hiszem, így jobb is mindenkinek :)

2015. ápr. 29. 14:10
 18/25 anonim ***** válasza:
27%
Mi pont úgy vagyunk mint ti :) 25l 26f
2015. ápr. 29. 14:26
 19/25 anonim ***** válasza:

Mi 4 óráig dolgozunk, a munkahelyünk egy épületben van. (Ő reggel fél8-ra jár, én 8-ra)

Ha hazaérünk, akkor meguzsonnázunk. Az, hogy mit csinálunk, az mindig változó. Lényegében főzünk, takarítunk, mosunk, hétköznap egyszer meglátogatjuk a szüleit,nagyszüleit, tesóját, elmegyünk ismerősökkel sörözni egy kicsit, sétálunk, ha van valami elintézendő dolog, akkor azt elintézzük, bevásárolunk, elmegyünk szoláriumba, szaunázni. Este filmet nézünk.

Ritkán van hogy külön vagyunk vagy külön megyünk valahova. Ha esetleg még is külön van időnk akkor vagy tv-zek, vagy sütök neki valamit, amire hazaér, olvasok......

2015. ápr. 29. 14:43
 20/25 anonim ***** válasza:
én 5-kor, ő 6kor ér haza. Gyorsan elpakolok, elmosogatok, iszok egy teát, aztán kutyával szaladunk le elé a buszhoz. Beugrunk a boltba, veszünk vacsinak valót, megfőzöm, megesszük, tv-t nézünk, vagy valami filmet, ha jó az idő és nem vagyunk hulla fáradtak, akkor elmegyünk egy nagyobb sétára a kutyával, vagy bringázunk egy kicsit a környéken. Van, hogy kimegyünk a parkba és fetrengünk egy picit, de van olyan is, hogy valakinek még kell egy kicsit dolgoznia otthon és akkor a másikunk olvas, vagy én hajat festek, akörmömet festem, epillálok, és hasonlók. Ha a barátok kitalálnak vmi programot (pl. hamburgerezés, vagy light-os iszogatás a közelben, akkor kicsit kimegyünk.
2015. ápr. 29. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!