Mit kezdjek a 13 éves húgommal? Nem érdekli más, csak a pasik és a tinisztárok, miközben az iskolában bukásra áll.
13:26 Na ha neked ez a hencegés akkor lapozd fel az értelmező kézi szótárt
Te gondoltad, biztosan hogy nincsen, én egy szóval sem mondtam akkor...
Csodálkozás vagy sem, most nem a többi gyerek a téma, te kérdezted a húgodról, vártad a válaszokat és tessék kaptál is...
Szerintem annyi az egész gond, hogy a szüleid szülőként felnőttek. Ez eléggé hülyén hangzik, de nem tudom másképp magyarázni.
Én vagyok a szüleim harmadik gyereke és van egy húgom aki 11 évvel fiatalabb nálam.
Pár példa:
Nekem 9éves koromban 2 óra tv volt, ő annyit néz, amennyi jól esik.
8órakkor le kellett feküdnöm, villanyoltás stb. A húgom 10kor fekszik, reggel meg úgy kell az ágyból kiimátkozni... ésatöbbi ésatöbbi.
Sajna nem tudok jobbat mondani neked szülőként és gyerekként, hogy figyelmeztesd aput és anyut. Én ezmiatt a 10órás fektetés miatt (régen volt hogy éjfélig parádézott) közellenség lettem a húgomnál.
Hál' égnek mégcsak a Disney sztároknál tart.
De anyámék már felkértek a szexuális felvilágosításra...
Na, itt vagyok én, a másik 13 éves:)
Igen, én is élni-halni tudok egy-egy fiúért, sőt, kövezzetek meg, fiúm is volt, 2 is. Viszont őket ismerték szüleim is, családi ebéden is voltak, stb... Ez most lényegtelen:D
A tanulás egy kényes téma. Első a suli 20 éves korodig - ahogy apukám szokta mondani.
Tinisztárok..ehhez nem tudok hozzászólni, én rockot hallgatok:)
Tehát szerintem vidd el egyet kávézni/teázni, és beszélgessetek mindenről, ami eszetekbe jut! Tereld a témát lassan a tanulás felé, aztán hogy van-e aki tetszik neki, stb. De ígérd meg neki, hogy a szüleiteknek nem mondod el. Ilyen egyszerűen ki lehet minket ismerni;)
13L
Köszi :-) Kiadtad a titkaitokat, ugye tudod? :-D
Neki még nem volt pasija, ha jól tudom. Csak rajong értük, de főként sztárokért :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!