Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Debrecenben tudtok párkapcsola...

Debrecenben tudtok párkapcsolati tanácsadóról?

Figyelt kérdés
Egyáltalán hogyan megy az egész?És milyen költségei vannak?Főleg tapasztalatokat várok!Nagyon köszönöm!
2010. febr. 22. 09:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Google-be nem próbáltad beírni? Hátha ott többre jutsz!
2010. febr. 22. 11:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi több mint fél évig jártunk párkapcsolati terápiára a férjemmel, ez 10 alkalom volt, de lehet ennél több, vagy kevesebb. Csak akkor menjetek, ha a párod is komolyan akarja és olyanhoz, akit mások ajánlanak. Másfél óra 16.000,- Ft volt, tehát nagyon komoly összeg. Azt nem tudom, Debrecenben milyenek az árak, ez egy hasonló nagyságú város, ahonnan írok. Két pszichológus foglalkozott velünk egyszerre, nagyon tapasztaltak voltak, eleve csak olyanok foglalkozhattak a párokkal, mint pszichológusok, akik maguk is átmentek ilyen krízisen.

A folyamat nagyon nehéz a léleknek, megjárjátok a poklot, de nálunk megérte, újra egymásra találtunk. Olyan dolgokra világítanak rá, amit képtelenek vagytok egymásban észrevenni, értékelni, tapasztalni és konkrét segítséget is nyújtanak. Nem azt ígérik, hogy együtt fogtok maradni, azt nektek kell eldönteni, hanem hogy minden segítséget megadnak az együtt maradáshoz.

2010. febr. 22. 15:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a maximálisan kielégítő és gyors választ!

Hűha!Ez elég komoly összeg tényleg!De ha megéri...Ja!A Google-ban találtam,de én tapasztalatokra voltam kíváncsi,az nincs Googleban:)!Azért köszönöm!

2010. febr. 22. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!