Szerintetek normálisak a szüleim?
Már Január óta az a szabály lépett érvénybe, hogy nem gépezhetek amíg nem javítok a suliban, oké szépen javítgattam és gépeztem úgy egy hétig, mert szombaton volt focimeccsem és eléggé rosszul teljesítettem, és ezért eltiltottak a géptől.. Meg tegnap ittam tejet itthon, és ment a cirkusz, hogy menjek be a városba venni egy 1 liter tejet vasárnap délután, miközben buszok is alig járnak, bent rostokoltam 3 órát, míg jött egy busz..
Meg hulla fáradtan hazajövök a suliból és mindjárt elvárják, hogy segítsek itthon.. Őket nem érdekli ha fáradt vagyok..
Meg elvették a Wi-Fi routert is hogy tanuljak, meg már volt olyan hogy a ruháimat is elvették csakmert kaptam 2-3 kettest és hármast..
16/F
Villamosmérnökként, gépészmérnökként 6-7-800.000 Ft-ot fizet itt is egy nagyobb cég, pl.: autóipar, gépgyártás..
Egy bankban egy vállalati finanszírozó 5-6-700.000 Ft,
Egy orvos, mondjuk aneszteziologus, ugyan vállalkozóként, de 1 millió felett keres...
De tudok még példát...
Nyilván egy tanult ember vezető beosztásban is hamarabb kerül, és ott még többet lehet keresni..., külföldön pedig ennek a 2-3 szorosa....
Tehát külföldön is az agyat fizetik meg jobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!