Mit gondoltok a Szolanzs névről?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 21:45
21/30 anonim válasza:
én ezt Solangenak láttam még leírva. egy rokonom barátnőjét így hívják
22/30 anonim válasza:
Sajnálni tudom, ha egy magyar gyereket ilyen nyelvidegen néven hívnak.
23/30 anonim válasza:
Na igen,mondjuk ha úgy hangzik,hogy Solange Forgeur,az eléggé elfogadható,akár szépnek is mondható!De hogy Kovács Szolanzs???Na ,inkább ne!!Nekem alapból ronda,ha magyarosítják a külföldi neveket!
24/30 anonim válasza:
szep nev de nem magyar vezeteknevhez.
ez ugyanolyan amikor kulfoldon elo magyarok szegeny gyereknek kulfoldon kiejthetetlen, leirhatatlan magyar nevet adnak. Pl Emese, Tunde, Vadvirag, Reka, Gergo, Csaba, es meg sorolhatnam. ezek szep magyar nevek de hallottad mar egy angolt kiejteni ezeket a neveket? egyreszt fogalmuk sincs hogyan irjak es minden alkalommal majd megkerdik and how do you spell it....
25/30 anonim válasza:
Szép név, de magyar vezetéknévhez, magyar névhasználathoz nem illik. Ennél már csak a Lákátos Dzsenifer lehet jobb :-/
26/30 anonim válasza:
Mo.-n szerintem sem szép, a hazájában annál inkább.
27/30 anonim válasza:
nekem nem tetszik.
de sztem ne mások véleménye érdekeljen. hanem h neked tetszik e. (:
28/30 anonim válasza:
gyönyörű, de itthon tényleg furcsa. talán 10 év múlva amikor mindenki ármándó meg luszeszita lesz...
29/30 anonim válasza:
Szerintem szép név, leírva annyira nem, de szerintem a kiejtése gyönyörű.
30/30 anonim válasza:
Ablakpucoló wécétisztító márkanév. Solange
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!