Mit gondoltok a Szolanzs névről?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 21:45
11/30 anonim válasza:
Nem igazán tetszik, Franciaországban szép.
Ahogy írták ezt a Solange nevet, nekem ebből a német addig, amíg szó jut eszembe. (Zolánge) :)
12/30 anonim válasza:
Kár, hogy csak a fonetikus átírást engedélyezik anyakönyveztetni. De szerintem még így is gyönyörű ez a név.
13/30 anonim válasza:
Nekem is francia eredetű nevem van (egy francia író találmánya), de ezt nem fonetikusan tették magyar névvé. Ezt nagyon rosszul csinálják manapság, eredeti írásmódban tetszik, fonetikus írásban nem.
14/30 anonim válasza:
Kedves Utolsó Válaszoló!
Légyszi ird már le a kereszt nevedet!
Olyan kiváncsi vagyok rá!
15/30 anonim válasza:
Nekem se tetszik igy "magyarosan" leirva! Amúgy szép francia név.
16/30 anonim válasza:
22:44 - Melinda - ezt a nevet adta Bánk bán feleségének D'Ussieux francia író 1775-ben egy elbeszélésében és Katona József innen vette át Bánk bán című drámájához
17/30 anonim válasza:
22:44-es vagyok és ha hiszed,ha nem én is Melinda vagyok!!!!
18/30 anonim válasza:
Egyszer megpróbáltam utánajárni a forrásnak, ahonnan Katona József átvette, de nem találtam. :-) Majd ha lesz időm. Ezt sajnos nem írják a tankönyvekben, pedig érdekelne.
19/30 anonim válasza:
Csak azt nem értem, hogy miért kell egy gyereket Mo-n ily módon elnevezni.
Gyönyörű férfi név az Attila (Amit mindenki Atillának ejt, hogy miért?)Vagy női a Magdolna.
20/30 anonim válasza:
szép, de magyar kislánynak nem való (különösen így leírva)
ez olyan, mint amikor vki Britaninak nevezi el a lányát (láttam már ilyet!) azt a szerencsétlen kisgyereket meg csak sajnálni tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!