Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtarthatom így a babát?

Megtarthatom így a babát?

Figyelt kérdés
34 éves nő vagyok, nincs kilátásom arra, hogy normális kapcsolatom legyen. Pár hete megismerkedtem egy pasival, volt szex is..és most gyermeket várok. Megakarom tartani, de neki nem akarok szólni. Nem vagyok gonosz, de már évek óta egy gyermek minden vágyam..az egziszteniciám is megfelelő lenne.. a pasit nem tenyészbikának szántam..de mint látszik hiába védekeztünk.
2010. febr. 21. 19:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
73%
Én a helyedben megtartanád. Nincs már olyan sok időd a gyermekáldásra. Ez nem egy agyafúrt módon való átverés volt részedről, hanem egy becsúszott baba. A pasitól nem vársz anyagi ellenszolgáltatást, gyerektartást. Egy dolgot azért szerintem tegyél meg. Ha módod van rá, mondd meg a pasinak, hogy gyermeket vársz tőle, de egyedül vállalod. Azért erről joga lenne tudni. Ki tudja, lehet, hogy úgy gondolkodik, hogy szívesen részt venne a gyermek életében, lehet, hogy örülne, hogy gyereke születik. Ha nem örülne, akkor sincs semmi, Te megtetted, hogy elmondtad neki, innentől már minden a Tied. A felelősség is és az öröm is. De mivel előre nem tudhatod hogyan reagálna, szerintem joga van megtudni, hogy születni fog egy gyereke.
2010. febr. 22. 15:10
 22/25 anonim ***** válasza:
21%

nem egy olyan barátnőm van, aki ilyen, vagy olyan okokból egyáltalán nem ismeri az apját. és akkor??? az anyukája mindent megtett, h normálisan felnőjön, szereti, és gondoskodik róla. nem ez a legfontosabb???

az én apám pl. nagyon is tudott róla, h van 1 lánya, de rám sem xart 22éven keresztül. és gy érzem, ezek után sem fog...

ha velem így esne a szitu, akkor én is megtartanám, ha nem közlöd a pasival, hogy az ő gyerekét várod, szerintem az életben nem fogja megtudni.

ne próbáljátok már meg bemesélni senkinek, kedves válaszolók, hogy egy fickót annyira érdekelne egy olyan gyerek, akit egy egyájszakás nő szült nekik. de! lehet, hogy ezt a nőt az a gyerek fogja a legboldogabbá tenni a világon.

2010. febr. 22. 20:46
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
utolsó! az, hogy megtartja a babát egy DÖNTÉS. ennek a döntésnek a joga és felelőssége (főleg az utóbbi!) nem lahat csak az övé! ketten hozták össze, nem?
2010. febr. 22. 21:15
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 20:46-os, értem a fájdalmad, és hogy miért írod amit írtál, de itt nem csak a "nő"-ről van szó, hanem a gyermekről, és a gyereknek alapjoga van mindkét szülőjéhez... aztán lehet hogy nem fognak jól alakulni a dolgok és az is lehet hogy minden a legtökéletesebb lesz... de ezt nem lehet előre tudni. Viszont a lehetőség megadása nélkül megfosztani a gyermeket az apjától... aki ugyanolyan valóságos apa, mint az, akik pld. 1 év tervezés után hoznak össze egy babát. Lehet hogy annak a férfinak is minden álma egy gyerek, és hogy a 34 éves lánynak ő lehetne álmai férfia..... nem lehet tudni.
2010. febr. 22. 23:19
 25/25 anonim ***** válasza:
30%
az utolsó előtti harmadik válaszoló nagyon primitív lehet, ugyanis egy férfi, REMÉLEM nem attól fog kötődni a saját gyerekéhez, hogy többéves kapcsolatból van e vagy egyéjszakás kalandból.
2010. febr. 22. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!