Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtarthatom így a babát?

Megtarthatom így a babát?

Figyelt kérdés
34 éves nő vagyok, nincs kilátásom arra, hogy normális kapcsolatom legyen. Pár hete megismerkedtem egy pasival, volt szex is..és most gyermeket várok. Megakarom tartani, de neki nem akarok szólni. Nem vagyok gonosz, de már évek óta egy gyermek minden vágyam..az egziszteniciám is megfelelő lenne.. a pasit nem tenyészbikának szántam..de mint látszik hiába védekeztünk.
2010. febr. 21. 19:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%
Hát ha békén hagyod a pasit a gyerekkel és nem fogod egy év múlva beperelni hogy tejeljen akkor igen.
2010. febr. 21. 19:37
 2/25 anonim ***** válasza:
92%
Én megtartanám,hiszen ha egyedül is fel tudod nevelni,akkor miért ne?És találni fogsz valakit,aki belédszeret és a gyermekedet is imádja majd.Nem próbálod meg az apukájával megbeszélni?Lehet az ő vágya is egy pici lenne.
2010. febr. 21. 19:37
 3/25 anonim válasza:
100%
Az, hogy vállalod - e egyedül, csak rajtad múlik. De később, mikor a gyerek nagyobb lesz és érdeklődik a papája felől, akkor majd mit mondasz neki? Meg szerintem ne hagyd ki a döntésből, joga van tudni, hogy gyereke fog születni, még akkor is, ha nem akarja.
2010. febr. 21. 19:41
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtudod egyedül teremteni a picinek amit 2 embernek kell akkor vállald be főleg igy hogy vágysz rá, mert már lassan te is kifutsz a korból és ha mindne jól megy megtalálod te is a szerelmet aki szeret majd minkettőtöket
2010. febr. 21. 19:41
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Én igen mertartanám, pláne ha fel tudom egyedül is nevelni. Azért én úgy gondolom, hogy az apának mindenképpen tudnia kellene róla, megmondhatod, hogy semmit sem akarsz tőle, csak tudhat a dologról. Azért a gyermeket is megfosztani az apjától. Hát, azért adjál a férfinak is döntési lehetőséget. Később, amikor nagyobb lesz a baba , és megkérdezi, hogy az apukám hol van? Mit mondasz neki? Hogy meg sem mondtam, hogy születni fogsz? szerintem ez így nem pfer egészen.
2010. febr. 21. 19:43
 6/25 anonim ***** válasza:
78%

Az szerintem nem is kérdés, hogy megtarthatod-e a babát, hát persze hogy tartsd meg, ő a te gyermeked már most, csak még nem született meg, de már él.... én pld. anno majdnem elvetéltem amikor terhes lettem, és a férjem próbált vigasztalni, mondta, hogy ha ez megtörténne, akkor majd lesz másik babánk, és emlékszem, mondtam neki, hogy nem! Mert én Őt akarom.... azóta már majdnem 2 éves, és a legédesebb, leggyönyörűbb kisfiú az egész világon... ezzel csak azt akarom mondani, ha elvetéltem volna, vagy elvetettem volna, akkor ő nem lenne. Az a magzat a méhedben ugyanilyen valóságos élő kis lurkó.

Inkább azt nem értem, miért vagy benne biztos, hogy nincs esélyed normális kapcsolatra, arra mindig van esély. Ez a férfi teljesen reménytelen? Én meggondolnám a helyedben, hogy tudjon-e a születendő gyermeketekről... lehetne ebből is boldog párkapcsolat akár... bár a körülményeket nem ismerem. Sok boldogságot kívánok!

2010. febr. 21. 19:48
 7/25 anonim ***** válasza:
77%
hihetetlen vagy... ezek után bízzon meg az ember egy nőben is. joga van tudni a gyerekéről, a gyereknek meg joga van tudni az apjáról. ugyanis az apjára van szüksége, nem egy másik emberre, aki ugyan úgy szereti. a kettő között igenis hatalmas különbség van. vagy hazudni fogsz a gyereknek az apjáról? mit fogsz neki mondani róla? hogy csúszott be a baba? nem húzott fel gumit, és te nem vetted be a bogyót?
2010. febr. 21. 20:22
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
IGEN, mindenképp tartsd meg, viszont azt ne feledd, hogy egy gereknek apa is kell, nem elég "csak" az egzisztenciát megteremteni. De persze a semminél, hogy meg se születik még az is jobb.
2010. febr. 21. 21:17
 9/25 anonim ***** válasza:
81%

Egyetértek a többiekkel,az apának is joga van tudni a saját gyerekéről. Az,hogy benned fejlődik csak egy dolog,de ő kettőtöké,nem csak a tiéd!!!

Itt egy sorozat,le tudod tölteni.A szitu hasonló,mint a tiéd.Vígjáték,de rávilágít egy-két problémára:

[link]

2010. febr. 21. 21:30
 10/25 anonim ***** válasza:
90%
A pasinak szólj, hogy tökmindegy, mit csinál, te megtartod. Ha gondolja, nem kell a nevére vennie, nem kell róla gondoskodnia, hiszen te egyedülálló anyaként vállalod a gyereket. Ehhez viszont az kell, hogy később viszont ne pereld be, amiért nem fizet, mert nekem úgy tűnik, a pasi csak spermabankként kellett neked. Dehogynem szántad tenyészbikának: legalább magadnak ne hazudj! Ha valaki véekezik, akkor nem lesz gyereke. A megszakítás, a "majd vigyázok", meg a közvetlenül megömlés előtt felhúzott gumi nem védekezés. Az sem védekezés, ha hol beszeded a tablettát, hol nem. A legjobb, ha magaddal és vele is őszinte leszel. Azt viszont szomorúnak tartom, hogy ilyen piti kis játékokat játszanak egyesek, csak hogy gyerekük legyen.
2010. febr. 21. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!