Megtarthatom így a babát?
Az szerintem nem is kérdés, hogy megtarthatod-e a babát, hát persze hogy tartsd meg, ő a te gyermeked már most, csak még nem született meg, de már él.... én pld. anno majdnem elvetéltem amikor terhes lettem, és a férjem próbált vigasztalni, mondta, hogy ha ez megtörténne, akkor majd lesz másik babánk, és emlékszem, mondtam neki, hogy nem! Mert én Őt akarom.... azóta már majdnem 2 éves, és a legédesebb, leggyönyörűbb kisfiú az egész világon... ezzel csak azt akarom mondani, ha elvetéltem volna, vagy elvetettem volna, akkor ő nem lenne. Az a magzat a méhedben ugyanilyen valóságos élő kis lurkó.
Inkább azt nem értem, miért vagy benne biztos, hogy nincs esélyed normális kapcsolatra, arra mindig van esély. Ez a férfi teljesen reménytelen? Én meggondolnám a helyedben, hogy tudjon-e a születendő gyermeketekről... lehetne ebből is boldog párkapcsolat akár... bár a körülményeket nem ismerem. Sok boldogságot kívánok!
Egyetértek a többiekkel,az apának is joga van tudni a saját gyerekéről. Az,hogy benned fejlődik csak egy dolog,de ő kettőtöké,nem csak a tiéd!!!
Itt egy sorozat,le tudod tölteni.A szitu hasonló,mint a tiéd.Vígjáték,de rávilágít egy-két problémára:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!