Megtarthatom így a babát?
Megtarthatod, jogod van hozza.
Viszont azt rettentoen gondold meg, hogy szolsz-e a ferfinak a terhessegedrol. Nem tudom, hogy mikor tennel jol, mikor hoznal okosabb dontest.
Mert lehet, hogy egy oltari nagy veszekedes lenne a ferfi reszerol, meg utana is haragudna rad, vagy akar elvenne toled a gyereket, vagy barmi! Millio egy story lehet. Nem lehet felkeszulni ra.
Viszont ha nem szolsz neki, szerintem sok problematol megovod magadat.
Viszont a gyerekednek lehet, hogy jo lenne azert apa is.
Ha egyszer valakinek elmondod, hogy kitol vagy terhes, onnantol kezdve millioan tudni fogjak, ezt ne felejtsd el!
Tartsd meg, hiszen vagysz ra, es mar nagyon az utolso pillanatban vagy ha szulni akarsz.
Szerintem is feltétlenül tartsd meg :) Gratulálok hozzá!
Az apának meg szerintem nyugodtan szólj, de személyesen, és hogy ez a helyzet, csak azért szólsz hogy tudjon róla, tudod hogy a kapcsolatotokban még nem lett volna itt az ideje a gyereknek, de így alakult, és te szeretnéd megtartani. Ő majd döntse el mit szeretne, akarja-e felvállalni ,vagy nem, te megérted, de azért jobban esne, ha vállalná. Ha nem akarod sarokba szorítani, biztos örülni fog neki, ha nem is elsőre, de később amikor aludt rá párat, biztos.
Mellesleg egy férfi, aki csak a nőre bízza a védekezést, eléggé úgy van vele, hogy a pillanat hevében nem érdekli mi lesz. Mindig benne van a pakliban, hogy teherbe esik egy nő. hacsak azt nem mondta valaki hogy nincs méhe vagy petefészke...
Figyelj, ha így tisztázzátok, szerintem ha a viszonyotoknak vége is lesz, a jó kapcsolat megmaradhat a pasival.
Drukkolok! :) És gratulálok :)
31/N
A gyereknevelés kétemberes feladat. Így tervezte a természet is, nem véletlenül. Egyrészt, fizikailag is nehezen bírnád egyedül, akármit is képzelsz magadról azok alapján, amiket mondjuk filmekben láttál eddig. Másrészt, érzelmileg is van, amit az anyjától kell, hogy megkapjon a gyerek, és van, amit az apjától.
Nekem pasiként a szívem szakadna meg, ha utólag kéne megtudnom, hogy gyerekem született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!