Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtarthatom így a babát?

Megtarthatom így a babát?

Figyelt kérdés
34 éves nő vagyok, nincs kilátásom arra, hogy normális kapcsolatom legyen. Pár hete megismerkedtem egy pasival, volt szex is..és most gyermeket várok. Megakarom tartani, de neki nem akarok szólni. Nem vagyok gonosz, de már évek óta egy gyermek minden vágyam..az egziszteniciám is megfelelő lenne.. a pasit nem tenyészbikának szántam..de mint látszik hiába védekeztünk.
2010. febr. 21. 19:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
44%

Megtarthatod, jogod van hozza.

Viszont azt rettentoen gondold meg, hogy szolsz-e a ferfinak a terhessegedrol. Nem tudom, hogy mikor tennel jol, mikor hoznal okosabb dontest.

Mert lehet, hogy egy oltari nagy veszekedes lenne a ferfi reszerol, meg utana is haragudna rad, vagy akar elvenne toled a gyereket, vagy barmi! Millio egy story lehet. Nem lehet felkeszulni ra.

Viszont ha nem szolsz neki, szerintem sok problematol megovod magadat.

Viszont a gyerekednek lehet, hogy jo lenne azert apa is.

Ha egyszer valakinek elmondod, hogy kitol vagy terhes, onnantol kezdve millioan tudni fogjak, ezt ne felejtsd el!

Tartsd meg, hiszen vagysz ra, es mar nagyon az utolso pillanatban vagy ha szulni akarsz.

2010. febr. 21. 22:16
 12/25 anonim ***** válasza:
75%
Csak épp az apát alázod meg azzal hogy nem is tud róla hogy van egy gyereke, vagy épp tud róla hogy akaratán kívül rákényszerítettek egyet. Persze gondolom ez téged nem hat meg...
2010. febr. 21. 22:36
 13/25 anonim ***** válasza:
67%
elvenni egy pár napos gyereket az anyjától Magyarországon? ugye most csak viccelsz?? kérdező: anonim oldal, kérlek mondd el, hogyan lettél terhes.
2010. febr. 21. 23:07
 14/25 anonim ***** válasza:
82%
Ha soha nem hozod a tudtára, akkor megtarthatod, de ha megmondod neki, akkor fogadd el a döntését.
2010. febr. 22. 00:02
 15/25 anonim ***** válasza:
59%
Es hogyan vedekeztetek? Csak nehogy azt ird, hogy elszakadt a gumi.
2010. febr. 22. 00:34
 16/25 anonim ***** válasza:
85%
Tartsd meg, ha akarod, de ha most úgy döntesz, hogy nem szólsz az apának, akkor ez egy életre szóló, végleges döntés legyen. Jól gondold meg, mert ha a gyereked bizonyos kor után nyúzni fog, hogy ki az ő apja, akkor arra is gondolj, hogy akkor se küldheted a nyakára, mondván, hogy agyerek akarta tudna stb...Mert ha most kizárod ebből a dologból, arra ia gondolnod kell, hogy nem gondolhatod meg magadat, mert nincs jogod feltúrni majd egyzser az életét, sok gondot okozhat neki a családi életében, öröklési gondok...Jól gondold meg!
2010. febr. 22. 08:00
 17/25 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem is feltétlenül tartsd meg :) Gratulálok hozzá!

Az apának meg szerintem nyugodtan szólj, de személyesen, és hogy ez a helyzet, csak azért szólsz hogy tudjon róla, tudod hogy a kapcsolatotokban még nem lett volna itt az ideje a gyereknek, de így alakult, és te szeretnéd megtartani. Ő majd döntse el mit szeretne, akarja-e felvállalni ,vagy nem, te megérted, de azért jobban esne, ha vállalná. Ha nem akarod sarokba szorítani, biztos örülni fog neki, ha nem is elsőre, de később amikor aludt rá párat, biztos.

Mellesleg egy férfi, aki csak a nőre bízza a védekezést, eléggé úgy van vele, hogy a pillanat hevében nem érdekli mi lesz. Mindig benne van a pakliban, hogy teherbe esik egy nő. hacsak azt nem mondta valaki hogy nincs méhe vagy petefészke...

Figyelj, ha így tisztázzátok, szerintem ha a viszonyotoknak vége is lesz, a jó kapcsolat megmaradhat a pasival.

Drukkolok! :) És gratulálok :)

31/N

2010. febr. 22. 09:40
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

A gyereknevelés kétemberes feladat. Így tervezte a természet is, nem véletlenül. Egyrészt, fizikailag is nehezen bírnád egyedül, akármit is képzelsz magadról azok alapján, amiket mondjuk filmekben láttál eddig. Másrészt, érzelmileg is van, amit az anyjától kell, hogy megkapjon a gyerek, és van, amit az apjától.

Nekem pasiként a szívem szakadna meg, ha utólag kéne megtudnom, hogy gyerekem született.

2010. febr. 22. 11:08
 19/25 anonim ***** válasza:
74%
Tartsd meg!De szerintem azért szólj a pasinak!
2010. febr. 22. 11:46
 20/25 anonim ***** válasza:
66%
szerintem is szólj neki. legyél világos: mond meg, hogy megtartod, és azt is, hogy nem vársz tőle támogatást, csak közlöd a tényt, hogy tudjon róla. de ebben az esetben ezt tartsd is be! akkor is, ha nem leszel ilyen körülmények között mint most, ha beteg leszel, elveszted a munkád stb. és várd meg, ő mit reagál! lehet ugyanúgy érez mint Te, és semmi kifogása...lehet, hogy azt mondja, felejtsd el, vagy kétségbe vonja, hogy ő az apa...akárhogy, a döntés jogát és felelősségét neki is biztosítani illetve viselni kell!
2010. febr. 22. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!