Fiuk! Hogy mondtátok meg a szüleiteknek h érdekelnek a lányok?
.......aztán még boldogok is lesznek,hogy még is csak a lányok a nyerők nálad. :D
/bocs a viccért,majd írnak komolyabbakat is,remélem :) /
Hát, voltunk egyszer strandon, és volt ott egy fószer, nagyon ki volt gyúrva , még a szakálla is izmos volt és plussz férfi tangát hordott. Erre gúnyosan mondtam, hogy "De szép szál gyerek'(lehetett vagy 18). De a röhögés helyett semmi nem volt.
És ha ugy mondanám, hogy amikor együtt vagyunk valahol, és jön vmi jó csak, akkor szolídan megemlítem h " Aztaqrva de jó csaj". Vajon őseim tudhatják mit jelent a sunázni? Nem néznek napiszart, és egyszer elszóltam magam
Egyáltalán nem korai, és a szüleid gyerekként kezelnek. Vigyázz, mert ha hagyod magad, akkor 30-40 évesen is az ő pici fiuk maradsz, akinek nem szabad látnia a csókjelenetet a tévében, mert fujj, és belőled lesz anyuci kisfia, aki rájön 30 évesen, hogy tényleg korai még csajozni, mert anyukám azt mondta, és akkor Isten mentse meg tőled a lányokat.
Volt már dolgom ilyennel, megreptettem.
Szóval vigyázz erre.
24/L
@18:12
Igen egyke vok, és elég antiszociális(bár ezen szerertnék most váltotztatni). Egyetlen egyszer voltam moziban egy haverommal (persze nem volt meleg helyzet).
És nem is igazán csajt szeretnék, hanem csak hogy ne legyen ennyire tabu. Kb fél éve az egyik rokonunknál voltunk aki 1 az 1ben megkérdezte hogy tetszik e a csaj ( kéépen mutattot, és télleg nem volt rossz) De hirtelen sokkból nem et mondtam most meg furcsa lenne bennyögni hogy tudod....
találkozgass leánykákkal, és mond meg a szüleidnek hogy ezér mégy el hazulról. régebben mikor jöttek rokonok, és érdeklődtek h mizu, kb 15 voltam, és mikor reagálhattam volna, akkor anyum mindig közbevágott hogy "ÁÁÁHHH, a lányok még hülyéééék." erre nekem már nem volt mit szólni. aztán volt 1-2 lányismerősöm, velük találkozgattam, aztán gyakrabban, (de komolyabb nem volt.) és akkor igy megoldodott az ügy. most mindjárt 19 vagyok ,és jövő hónapban egy éve lesz hogy van párom :)
szóval sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!