Ebben az esetben elmennétek a nagyszülő temetésére?
Apa apukája tegnap halt meg, ma tudtuk meg a hírt. Apa bátyja ma délelőtt hívta fel anyát, mert nem tudta elérni apámat.
Az apai nagyapámat életemben nem láttam, nem volt rám kíváncsi, valamint anyával sem tartotta a kapcsolatot, sőt, apámmal sem. Életemben nem láttam még, ünnepekkor sem, szülinapomról, névnapomról sem tudott.
Szóval, ti mit tennétek a helyemben? Bevallom, nem feltétlen mennék el a temetésre, mert apa tesójának a családjával sem tartom / tartjuk a kapcsolatot, az unokatestvéreimet szerintem vagy 10-14 éve nem láttam. Bőven elmennénk egymás mellett az utcán. Nagyjából ugyan így vagyok apa bátyjával és feleségével is.
L
Én nem azt mondtam, hogy ez lesz az az esemény, hanem hogy ilyen is van. De ehhez nyitottság kell, az átlagmagyar inkább "ha ő nem tette, én miért tenném" alapon soha nem csinál semmit. Így persze soha senki nem nyit, látszik is a családokon.
Ettől még fenntartom, hogy elmennék. De ez az én véleményem, nyilván mindenki a saját belátása szerint dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!