Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már egy nullának érzem magam,...

Már egy nullának érzem magam, hogy a feleségem dupla annyit keres mint én. Nem azért mert engem zavar, hanem mert már jópáran megszoltak ezért!?

Figyelt kérdés
Gyerekünk még nincs,friss házasok vagyunk,én kemény 90 ezret keresek,feleségem 210 ezer nettot.Alapban kicsit zavart a dolog,de mindig úgy voltam vele,hogy még mindig jobb ennyiért dolgozni,mint a répát otthon verni a semmiért.De egyre több ember megszól ezért,még rokonok is.Már kezdem magam egy nullának érezni.
2015. ápr. 13. 09:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Legyél büszke a nejedre ! ....Téged pedig mi tart vissza ,hogy bizonyits ? NE a nejednek ...ÖNMAGADNAK ! Mi a foglalkozàsod ?
2015. ápr. 13. 10:10
 12/18 anonim ***** válasza:
33%
"Már egy nullának érzem magam, hogy a feleségem dupla annyit keres mint én ......friss házasok vagyunk" Szépen mesélj csak! Mire döbbentél még rá házasságotok alatt amit eddig nem is sejtettél?
2015. ápr. 13. 10:15
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kérdéseket olvasva döbbenek rá, hogy Magyarország mennyire le van maradva...

Én örülök a barátnőm sikereinek, nem azért vagyok vele, hogy legyen valaki, akit túlszárnyalhatok.

Sok férfi agyáig még most sem jutott el, hogy ők azzal csak jobban járnak, ha két kereső ember van a családban.

Ha meg nem keresne a feleséged, akkor meg ő lenne az élősködő, akit meg kell szólni. A rokonok meg műtsék ki a kapanyelet a pofájukból.

Bár nekem kissé kamu kérdésnek tűnik, provokálásnak.

2015. ápr. 13. 10:20
 14/18 Bence_ ***** válasza:
59%

Vagyon közösségbe éltek! ;-) Így mindegy ki mennyit keres.

Itt a jó pillanat, hogy eldöntsd mire szeretnél figyelni.

Magadra, feleségedre, kapcsolatotokra vagy a sok "okos" kívülállóra. Felsorolt három dologra szerintem egyszerűbb mint arra sok emberre.

Dönts!

2015. ápr. 13. 10:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a feleséged nem érezteti veled, hogy bezzeg ő mennyit keres, akkor pont sz.rd le a többiek véleményét, és legyél rá büszke. Ha valóban ennyire zavar saját magad miatt, akkor próbálj változtatni rajta, ami valóban nem könnyű, tudjuk. De annál mindenképpen többet lendít a dolgodon, mint hogy itt keseregsz rajta, és 15 idegen győzköd hogy az nem is úgy van. ;)
2015. ápr. 13. 10:29
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
Hogy honnan tudják? Hát azért van amikor egyértelmű, pl ha a kérdező napközis tanár, a felsége meg cégjogász.
2015. ápr. 13. 10:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Megszóltaaaak??? Hol élnek ezek az emberek? Kétszáz évvel ezelőtt, valahol az Isten háta mögött? Eszedbe ne jusson akár csak meghallani is a butaságaikat, semmiféle komplexust ne engedj kelteni magadban. Te is becsületesen dolgozol, a feleséged szintén: az, hogy ő többet keres, pontosan ugyanolyan jelentőséggel bír, mint hogyha te keresnél többet. Házastársak vagytok, egymásért dolgoztok: osszatok meg mindent annak méricskélése nélkül, hogy ki hoz (most) anyagilag többet. Egyszerűen nem értem, miért gond ez. Fütyülj a csököttekre, legyetek derűsek és boldogok.
2015. ápr. 13. 11:47
 18/18 anonim ***** válasza:
74%
Engem is zavarna, ha a párom többet keresne, pedig én nő vagyok. Viszont erre nem az a megoldás, hogy lehúzod őt, hanem hogy kicsit ambíciózusabb leszel és megpróbálsz te is olyan munkát találni, amit szeretsz, sokat számít az szerintem és egyáltalán nem lehetetlen.
2015. ápr. 13. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!