A párom cigizik Engem ez zavar. Mit tegyek?
3 éve vagyunk együtt amikor megismertem NEM cigizett. Most újra ràkapott. Szeretem de nagyon zavar. Soha nem volt dohànyos pàrom.
Nem akar leszokni azt mondja nem tud.
Mit tegyek? Nem bírom tovàbb segítség!!
27/L
Megértelek, nekem is van egy bagós munkatársam, sajnálom a feleségét, van egy aromája a palinak.
Figyelmeztesd az egészségügyi kockázatokra(érszűkület, impotencia, tüdőrák, korai öregedés, stb..)
Vannak leszokást segítő módszerek, amik tényleg segítenek.
Amúgy semmi bajom a bagós emberekkel, a legtöbb ismerősöm az(volt. :( )
"openyoureye nevű felhasználó válasza:
Fogadd el. Miért változtasson egy olyan szokásán ami ő szeret? "
talán ezért
"3 éve vagyunk együtt amikor megismertem NEM cigizett. "
Állítsd válaszút elé: vagy a cigi, vagy én!
(Én például könnyű szívvel le tudnék mondani...)
Mi az oka, hogy visszaszokott?
Gondolkodott alternatív módszereken? E-cigi, rágó, tapasz? Feszültség oldó a sport, humor, sok szex, kerti munka...
Tudta az elejétől kezdve, hogy téged nagyon zavar a dohányzás? Csak a dohányzás hiányzik neki, vagy nem akarja tudomásul venni, hogy téged zavar, esetleg más van a dolog mögött?
Mikor ültetek le ketten erről és csak erről beszélni fél órára a másik jelzőzése nélkül a nyilvánvaló probléma megoldását keresve?
Mindketten akartok megoldást? Minden eshetőség felmerült? A szokj hozzá, a szokj le, a keressük meg az okát, a mit lehetne helyette, a ki segíthet, menjünk el párkapcsolati tanácsadásra, esetleg pszichológust keressünk a valódi gondok feltárására és oldására.... És a többi opció felmerült már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!