A párom cigizik Engem ez zavar. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt amikor megismertem NEM cigizett. Most újra ràkapott. Szeretem de nagyon zavar. Soha nem volt dohànyos pàrom.
Nem akar leszokni azt mondja nem tud.
Mit tegyek? Nem bírom tovàbb segítség!!
27/L
2015. márc. 18. 02:03
21/23 anonim válasza:
"- Aki ilyen összefüggést von le, retardált."
Van söpörni való a saját portádon is...
22/23 crazyxgirl válasza:
Mondanám hogy fogadd el, de mivel én is ebben a helyzetben vagyok így nem mondom, mert én pl akármennyire is szeretném, nem bírom elfogadni, beletörődni sem akarok, mert rossz, nem tudom eviselni sem a cigifüstöt sem azt mikor érzem a páromon, hogy cigizett. Én amondó vagyok hogy ha igazán szeret valaki akkor megtud változni érted... Oké, rendben, érthető, hogy nehéz lettennie vagy leszoknia, de megéri érted, ha nem szeretne elveszíteni, és nem szeretne esetleg mindig összekapni ez miatt veled... Márpedig ha téged zavar az hogy ő cigizik és nem szeretné lerakni akkor abba te belefogsz fáradni és elhagyod őt... Ha ezt nem szeretné akkor szokjon le róla! Én azt javaslom hogy üljetek le és beszelgessetek erről/beszéljétek meg, mondd el neki hogy téged zavar és hogy miért!:)
23/23 anonim válasza:
Én megtettem h választás elé állítottam, mert nem tudtam volna elvselni hosszútávon h dohányzik. Persze közben minden támogatásomról biztosítottam, meg h tudom nehéz lesz. Rávettem a mobiljára a "Leszoknék a dohányzásról, de nemtudok" hangoskönyvet Alen Carr-tól, stb...
Több mint 1 hónapja nem gyújtott rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!