Szerintetek miért viselkedik így az úgymond "sógor jelöltem"? Vagy ez csak engem zavar?
A véleményem az, hogy...
- mi a rákot foglalkozol vele, hogy a mostani barátocskád előző "kapcsolataiban" mi történt? Viselkedjetek már legalább minimálisan "felnőtt" módon - bár gondolom max. 15-16 évesek lehettek az írásod alapján, és ne ilyen piti 1-2 hetes-hónapos röhejes kis exeken agyaljatok.
- mi a fenének nézegeted egyáltalán ennek a lánynak az oldalát, képeit?
- mi a jó bánatnak zavar téged, hogy az aktuális fiúd bátyja kinek és minek a képét lájkolja meg kiét nem? wc-re még kimehet anélkül, hogy benned ellenérzést keltsen??
- mi a rákot zavar téged, hogy ki beszél és ki kedveli azt a lányt vagy ki nem?
és legfőképp:
- mi a büdös bánatos lópikuláért ESIK ROSSZUL???? Hát közöd sincs az egészhez...???
Köszönöm a válaszokat, teljesen igazatok van!
Amúgy sosem nézegetem a lány adatlapját, a családtagok legtöbbje be lett állítva annó közeli ismerősnek, vagy mi az, és így látom mindig a dolgokat, bár nem sűrűn nézegetem. Amúgy belegondolva tényleg teljesen igazat adok mindenkinek, és köszönöm a válaszokat! Ilyen ""kapcsolat""nak még alig-alig nevezhető dolgokon felesleges agyalni, főleg azok alapján amit leírtam! Még egyszer köszönöm a válaszokat. :)
Bennem kifejezett együttérzést keltett ez a lány, pedig nem is ismerem. Talán csak azért, mert indokolatlanul fújsz rá. Ismerem magam, ilyen vagyok, mindig azok felé húzott a szívem, akiket ok nélkül bántanak, ha szóban is.
Szerintem gondolkozz el, miért vannak benned ezek az érzések, saját magadban kell keresned az indokot, nem a környezetedben, ők csak kihozzák belőled, ami belül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!