Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért viselkedik...

Szerintetek miért viselkedik így az úgymond "sógor jelöltem"? Vagy ez csak engem zavar?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve vagyok együtt barátommal, igaz elég fiatalok vagyunk. Én vagyok az első igazi szerelem az életében, előttem ilyen max 4-5 hónapos kapcsolatai voltak, ezt már régen is kifejtette nekem, hogy engem tekint az első szerelmének, a többire visszagondolva, nem voltak azok. A családja ismerte az egyik barátnőjét, de az Anyukája mesélte nekem, hogy nem igazán kedvelték, sőt... Nem is sokat volt fent náluk, de akkor sem nagyon beszélt, meg nem volt igazán szimpatikus, a másik az, hogy 13 éves volt a kislány és 2 hónapon át csalta barátomat. Barátom testvérével beszélgettem nem régen, mi nagyon jóban vagyunk egymással, és mondta, hogy ha úgy vesszük eddig barátomnak egyik exével sem volt úgy jóban. Viszont az a lány, akiről írtam, aki megcsalta barátomat, akármikor felrak magáról képet, vagy bármit, barátom bátyja már rögtön rányom arra, hogy lájkolja... Régen nem csinálta, nem rég kezdte el, max 1 éve. Nem beszélnek egymással, meg hát a lányt nem is kedvelték annyira, se a szülők, és a tesóval sem nagyon beszélgettek... Nem értem, kicsit rosszul esik... Mi a véleményetek? :)Ti rákérdeznétek nála?:) Vagy ennek nem igazán van jelentősége? Előre is köszönöm, és sajnálom, hogy hosszan fejtettem ki a dolgot.

2015. jan. 31. 11:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én nem ismerem a lányt, sosem láttam élőben sem... Ezért nem is mondok rá semmit, se jót, se rosszat... Mármint úgy, hogy az az én véleményem lenne... Ismeretlenül nem alkotok véleményt senkiről!:)
2015. jan. 31. 13:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Na de most kire vagy feltekeny/irigy? Baratodra, sogortjeloltre vagy a lanyra?

Ezert irtad ki a kerdest, ez bant.

2015. jan. 31. 13:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Feleslegesen visszakozol.
2015. jan. 31. 13:16
 14/15 A kérdező kommentje:
Ja, nem irigy/féltékeny nem vagyok senkire, ne értsétek félre. Csak egy idő után kezdtem furcsállni a dolgot, ennyi az egész, csak pár véleményre voltam kíváncsi, semmi több. :) nincs okom féltékenynek lenni senkire... :) nem is szokásom...
2015. jan. 31. 13:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Képeket lájkolgat? Elképesztő! Hova fajul ez a világ!

Pedig egyértelmű. Tetszik neki és le akarja varrni. Ha hagyná a lány akkor megtenné.

2015. júl. 27. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!