Neveznéd balf**znak a párod? (férfi a nőt)
Párommal mentünk a szüleihez kocsival.
Megkért, hogy a kocsibeálló kaput nyissam ki, mert be kellett állnunk az udvarukba a kocsival.
Én nyitottam volna, amíg ő a kocsiban várt. De mivel kutya is van a háznál, meg kellett fognia valakinek a kutyát, ki ne szaladjon amíg beáll a kocsival.
Megkért, hogy menjek be a házba, szóljak a szüleinek, hogy valaki segítsen kaput nyitni és a kutyát megfogni.
Bementem a házba, de senki nem volt a konyhában, gondoltam a szobában tv-znek, pihennek, így oda nem mertem benyitni. Kimentem és kértem a párom, hogy jöjjön be ő szólni. Erre mérges lett, hogy mért nem bírtam szólni valakinek, és elhordott mérgesen balf**z nőnek, idiótának, hogy neki milyen balf**z nője van
végül szólt az apukájának aki megfogta a kutyát és a párom nyitotta ki a kaput.
Aztán mondtam neki, hogy így is megoldhattuk volna, hogy ő kinyitja a kaput En meg fogom a kutyát, ha óhajtott volna kiszállni a kocsiból és nem azt várja, hogy kaput nyissanak előtte..
Nekünk nagyon jó a kapcsolatunk, sokat viccelődünk, csipkelődünk. Ha éppen ilyen kedvünkbe vagyunk, és mondjuk megbotlok a kanapéban, és b*lfa*sznak nevezne, akkor nem venném fel, mivel tudom hogy poén.
De ha a fent leírt szituációban történne meg, akkor nekem is rosszul esne. Én se szívesen kopogok be még a saját szüleim hálójába se,ha bent vannak.Nemhogy anyósékhoz.
Beszélj vele erről, hogy nem esett jól, máskor ha lehet kerülje az ilyesmit.
Meg na, elég gáz hogy téged ugráltat, ő nem szállna ki a kocsiból..
"hogy neki milyen balf**z nője van"
Hát ha ezt eltűröd neki, sikeres éppen nem lehetsz. Szóval jah.
Nem uralkodik felettem, és megnevelem, ha kell.
De egyetlen hirtelen kirohanásomban sem nevezném őt idiótának és balf**znak... főleg nem a fent leírtakért!
A helyében simán bementem volna, hiszen tudom, hogy ő sem szeret csakúgy betoppanni hozzánk, amit én meg is értek, és nem erőszakolom rá, hogy törjön be.
Nem kell rögtön fikázni.
Sosem beszél velem így. Nagyon ritka.
Amúgy nagyon kedves velem.
"Amúgy nagyon kedves velem."
Most még talán, de zéró tisztelet nincs benne irányodban. Később majd azért fogsz ide kérdést kiírni, mert ver, de persze ő akkor is nagyon szeret téged, meg kedves... Tipikus bunkókra, agresszióra és primitívségre bukó nő lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!