Neveznéd balf**znak a párod? (férfi a nőt)
Párommal mentünk a szüleihez kocsival.
Megkért, hogy a kocsibeálló kaput nyissam ki, mert be kellett állnunk az udvarukba a kocsival.
Én nyitottam volna, amíg ő a kocsiban várt. De mivel kutya is van a háznál, meg kellett fognia valakinek a kutyát, ki ne szaladjon amíg beáll a kocsival.
Megkért, hogy menjek be a házba, szóljak a szüleinek, hogy valaki segítsen kaput nyitni és a kutyát megfogni.
Bementem a házba, de senki nem volt a konyhában, gondoltam a szobában tv-znek, pihennek, így oda nem mertem benyitni. Kimentem és kértem a párom, hogy jöjjön be ő szólni. Erre mérges lett, hogy mért nem bírtam szólni valakinek, és elhordott mérgesen balf**z nőnek, idiótának, hogy neki milyen balf**z nője van
végül szólt az apukájának aki megfogta a kutyát és a párom nyitotta ki a kaput.
Aztán mondtam neki, hogy így is megoldhattuk volna, hogy ő kinyitja a kaput En meg fogom a kutyát, ha óhajtott volna kiszállni a kocsiból és nem azt várja, hogy kaput nyissanak előtte..
Úgy gondoltam nyisson be ő a szüleihez, ne én kóvájogjak a házban.
Eléggé csúnyán ordított.
Nem tudom hány évesek vagytok (így a szüleit sem tudom megtippelni), de gondolj bele mi van ha benyitsz a szobába és a szülei ott hetyegnek? Na ez lett volna a kellemetlen szitu. Szóval szerintem megpróbáltad megoldani, de nem ment. A hangsúly alapján tuti érezted, hogy mennyire mondta komolyan és ha megkérdezted itt akkor az volt. És ez így nem oké. Le balfa.zozni a barátnőt érdekes. D:
Szerintem vágj neki vissza viccesen még jól is elsülhet. Tekerj rá egy befőttes üvegre jó erősen a tetejét (nyilván valamilyen eszközzel pl. nekünk van befőttes üveg nyitónk) sőt ha tudsz kérj meg egy erősebb férfit, hogy húzza meg neked azzal és ezután kérd meg a párodat, hogy nyissa ki mert lekvárt/befőttet szeretnél enni. És a második próbálkozás után, mire felhúzná magát, hogy nem tudja kinyitni (mi férfiak ilyenek vagyunk egy kur.va üveg nem fog ki rajtunk én volt, hogy már majdnem a fejemen törtem szét, hogy lekvárt ehessen anyám) szóval mielőtt nekileselkedne komolyan vedd ki a kezéből, és mond neki, hogy "Inkább átviszem a szomszédhoz kinyittatni ha már te egy ilyen PUHA PÖCS vagy életem" :D:D:D És amikor felhúzza magát mond el neki, hogy neked is UGYAN ILYEN SZARUL ESETT. :D Meg fogja érteni egy férfi erejét leszólni nem illik. :D Vagy valami hasonlóval, ami az erejét csorbítja. :D Szerintem vicces lenne és tanulságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!