Szerintetek az milyen, ha egy fiú sír?
Az én lány vagyok és nagyon sokszor, gyakran elsírom magam, ami nem éppen előny bizonyos helyzetekben..persze van amikor jól esik.
Barátom előtt is szoktam sírdogálni néha, nagyon aranyos, megértő ahogy vigasztal.
Ő eddig egy alkalommal sírta el magát, szex után. Nekem nem sikerült eljutnom a csúcsra, emiatt kicsit mérgelődtem, aztán összebújtunk és egyszercsak elkezdett sírni, hogy ő annyira sajnálja, hogy ilyen béna és nem tud kielégíteni. Persze én is elbőgtem magamat és megmondtam neki, hogy nem, dehogy béna, most így sikerült, de legközelebb ugyanolyan jó lesz, mint eddig.
Annyira szomorú volt így látni ezt nagy, erős embert, hogy elérzékenyült.
De úgy érzem, hogy ezek közelebb hoznak egymáshoz minket.
Tegnap pont ezt magyaráztam a 13 éves öcsémnek, hogy semmi baj ha sír, ha annak oka van, akkor miért ne adhatná ki magából.
Nem tartom gáznak, de ha valami komolyabb történt, meg szoktam várni amíg egyedül vagyok a szobámban.
Vagy atmegyek a barátomhoz, de amikor vele vagyok nem sírok, mindig boldoggá tesz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!