Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az milyen, ha egy...

Girl016 kérdése:

Szerintetek az milyen, ha egy fiú sír?

Figyelt kérdés
sziasztok. kíváncsi lennék a véleményekre. :) én szerintem egyáltalán nem ciki, sőt. a mai világban ez amúgy is ritka. és szerintem fontos, hogy egy srác kitudja mutatni az érzéseit. de ez a kérdés abból indul ki, hogy nekem most van egy barátom, elég komoly a kapcsolat. most lesz 3 hónapja, hogy együtt vagyunk. és tegnap elsírta magát előttem, először nem tudtam, mi baja lehet, úgy sírt. próbáltam kiszedni belőle, vigasztaltam. aztán kinyögte, elkezdte mondani, hogy mennyire fontos vagyok neki, nem akar elveszíteni, otthon is mennyire szeretnek a szülei, már családtag vagyok, nagyon megszeretett, és még soha nem szeretett így senkit. nagyon jó, hogy itt vagyok neki, ennyi csalódás után. mindig is ilyen normális lányt akart maga mellé, és mindig azt hajtja, hogy neki van a legjobb nője.. :D persze, én ezzel tudnék vitatkozni. nem is ez a lényeg, de hihetetlen volt, ahogy kitárta nekem a lelkét. nagyon örülök, hogy ilyen barátom van. :) nagyon kíváncsi lennék a véleményekre.

2015. ápr. 12. 19:18
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Szerintem aranyos :)
2015. jún. 16. 21:03
 12/16 anonim válasza:
Húú, hát attól függ, hogy milyen a mindennapi viselkedése. Ha ilyen "Gyere ide te rosszéletű, szétverlek" típusú akkor csak leimádkozni kívánja a bugyidat, ha normálisabb akkor ez nem biztos. Írd le, hogy történt-e előtte valami, ami kiválthatta belőle. Minden felnőtt férfi és fiú is sír, csak nem mindenki valamilyen okkal. Ha a srác minden ok nélkül, például egy beszélgetés kellős közepén (Te: Drágám vettél kenyeret ? Ő: annyira szeretlek, olyan jó vagy velem) akkor lehet, hogy hamisak voltak azok a könnyek. Ha például beérkezett az ajtón és ott helyben a meglátásod után elsírta magát akkor ott valami történt előtte vele. Írj még erről a dologról privátban vagy itt!
2015. jún. 16. 22:50
 13/16 Gyémántlány ***** válasza:
100%
Ugyanúgy tud szenvedni egy fiú is, mint egy lány. Miért ne vezethetnénk le ennek a fájdalomnak a feszültségét egyformán?
2015. júl. 14. 20:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Az én lány vagyok és nagyon sokszor, gyakran elsírom magam, ami nem éppen előny bizonyos helyzetekben..persze van amikor jól esik.

Barátom előtt is szoktam sírdogálni néha, nagyon aranyos, megértő ahogy vigasztal.

Ő eddig egy alkalommal sírta el magát, szex után. Nekem nem sikerült eljutnom a csúcsra, emiatt kicsit mérgelődtem, aztán összebújtunk és egyszercsak elkezdett sírni, hogy ő annyira sajnálja, hogy ilyen béna és nem tud kielégíteni. Persze én is elbőgtem magamat és megmondtam neki, hogy nem, dehogy béna, most így sikerült, de legközelebb ugyanolyan jó lesz, mint eddig.

Annyira szomorú volt így látni ezt nagy, erős embert, hogy elérzékenyült.

De úgy érzem, hogy ezek közelebb hoznak egymáshoz minket.

2015. júl. 14. 21:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Csak én érzem ezt gáznak? Szerintem nem okés, ha egy srác ilyenen sír. Az nem gond, ha egy fiú is tud sírni, de előtted, és ilyenért. Nekem ez olyan - már bocsi - de nyálas. Hirtelen Brendon Fraser egyik filmszerepe jut eszembe: [link]
2015. júl. 14. 23:38
 16/16 anonim ***** válasza:
95%

Tegnap pont ezt magyaráztam a 13 éves öcsémnek, hogy semmi baj ha sír, ha annak oka van, akkor miért ne adhatná ki magából.

Nem tartom gáznak, de ha valami komolyabb történt, meg szoktam várni amíg egyedül vagyok a szobámban.

Vagy atmegyek a barátomhoz, de amikor vele vagyok nem sírok, mindig boldoggá tesz

2015. júl. 15. 00:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!