Szerintetek az milyen, ha egy fiú sír?
azért vigyázz, csak tapasztalatból mondom, tavaly pont így volt velem egy srác, hogy jaj de jó, mert még senkit se szerettem így, meg eddig mindenkiben csak csalódtam mert mindenki hirtelen megváltozott, stb...
aztán durr, ott hagyott a fenébe, de úgy, hogy egy nap már levegőnek nézett, mai napig nem értem, mi a fenéért, mert tényleg semmi gond nem volt, sőt, még előtte egy nappal is azt mondta, belehalna, ha elfordulnék.
később találkoztam azokkal a bizonyos exekkel, és kiderült, mindenkivel ezt csinálja, aztán a következőnek mind ugyanezt mondja.
lehet, nálatok teljesen más, de azért óvatosan.
A sírás minden embernél jelen van. Csak a társadalomban "nőkhöz illő"bbnek mondják.
Pedig csak egy férfi tud igazán sírni. :)
Hidd el, minden fiú sírt már.
Ha lány lennék, én is örülnék ilyen barátnak.
Ez butaság.
A mai világban több férfi/fiú sír mint eddig.
Mondjuk én magamnak nem engedem meg, de a többieknek egészségére.
Ha valami komoly bánat érti, akkor megértem ha sír. Na de ezért? o_O Szánalmas az ilyen, egy kisfiú. Nem férfi és nem tudnám komolyan venni.
18l
Szerintem nem attól függ, hogy miért sír...
Attól függ inkább hogy hány éves. Olyan 25 alatt nagyon költői tud lenni még az ember úgy is, hogy semmilyen mögöttes tartalom nincs. Ez férfiakra főleg igaz.
Amúgy szép dolog ez. Én is szeretem kiönteni magam egy nőnek akit szeretek, sőt igazából minden férfi romantikus még ha titokban is.
Másrészt ezt ne nagyon terjeszd, mert sokan gyengének tartják azokat a férfiakat, akik sírnak. Lenézhetik miatta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!