Mit tegyek ha borzasztoan elhanyagoltam magam 1 eves kapcsolatunk allatt?
28 eves vagyok, 1 eve vagyok egyutt a parommal. Mar egyutt eltunk regebben 3 evet, de szakitottunk, majd 1 ev kuloneles utan most ujra egyutt vagyunk. Elozo ev nyaran jottunk ossze. Azota sajnos nagyon elhanyagoltam magam. 20 kg ot hiztam , a hajam sosincs megfesulve, egyszeruen a parja szakadt ruhajat hordo igenytelen no lettem. Ha nem borotvalkozok nem is jut eszembe, a szemoldokom mar olyan mint az erdo. Belenezek a tukorbe es a siras kerulget. Egy olyan munkahelyen dolgozom, ahol heti 6 nap 12 orat vagyok konyhai kisegitokent, szakadt "csoves" kinezetu emberekkel. Valtoztatni szeretnek , mielott meg elhagy... En is elhagynam magam!
Hogy kezdjek neki? A visszafogyas a legnehezebb :(
akkor a 7. napot magadra szánod
hajmosás v fodrász
szemöldökszedés
epilálás
mani,pedi
ha anno is itt dolgoztál és nem hiztál akkor vmit az étkezésben cseszel el!
Hasonló cipőben járunk. Én közel 35 kg-t híztam. A férjem így is szeret kíván, de ez már rányomta a bélyegét a kapcsolatunkra, mert undorodom magamtól, már nőgyógyászati gondok is vannak, vérnyomás stb. + fogynom kéne, hogy lehessen baba. Nyilván láttam már korábban is, de nem gondoltam olyan vészesnek, meg majd sportolok stb. Rossz egyébként leírni, de roha.dt lusta voltam.
Undorító egy nőtől.
Régen sportoltam. Ráfogtam a PCOS-ra, hogy biztos amiatt, de nem. Az független ettől. Most lett elegem. Hónapok óta próbálok új étkezésre, életmódra átállni.
Nem eszek fehér rizst, fehér kenyeret, cukrot minimalizálom (csak ha a családnak csinálok sütit, és nem tudom mással helyettesíteni egyelőre, akkor használok minimálisat, de folyamatosan tanulom, mit mivel lehet) :)
Durum tészta, graham és tönköly liszt, több ásványvíz, kevesebb sertés hús, több csirke, hal, több zöldség, gyümölcs, zabpehely stb.
Plusz pont múlt csütörtökön voltam először újra edzeni, bár még nem bírok sokat, de mindig egyre jobb lesz, nem fogom feladni. Mindig kis célokat tűzök ki magamnak, most pl. 05.15-ig 6-7 kg. Az már jó lenne.
Kis lépésekben, de most már nem fogom feladni.
Ettől persze próbálok nőies lenni, olyan ruhákat, sminket használni, szőrtelenítés, fodrász, most szórtíroztam ki a régi ruháimat, a rongyosakat.
ha gondolod, támogassuk egymást :)
Most lehet, hogy mások le fognak pontozni, de pont most lenne jó összefogni :) Ha már elcsesztük, mert ugye mi csesztük el, akkor kezdjük rendbe hozni :)
először is keress egy normális munkahelyet.
mert ennyi munkáért sokkal többet kéne keresned.
már az is jobb lenne ha a szalag mellé mennél a gyárba. ott legalább heti 4x kéne 12órázni, és minibálbért kapnál, tbt. és nem csábulnál el a kaja láttán amit sütsz.
szóval én első lépésként más munkát keresnék, mert amíg itt maradsz, nem sok reményt látok a javulásra.
vegyük a hajmosást. ha minden nap este megmosnád, másnapra úgyis megint olajos büdös,összeálló lenne.
a párod nem hiszem hogy elhagyna, főleg ha azt mondja hogy jó vagy így neki.
de legalább már a szőrtelenítésre, meg szemöldök szedésre ügyelhetnél.
de mondom, szerintem főleg a munkahellyel van baj.
én is 12 órákat dolgoztam régebben. emelett semmire sincs idő.
ráadásul heti 6x ennyi pénzéért. nagyon nem éri meg.
persze ne mondj fel amíg nincs más,de keresgélj 1000el!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!