Mit tegyek ha borzasztoan elhanyagoltam magam 1 eves kapcsolatunk allatt?
28 eves vagyok, 1 eve vagyok egyutt a parommal. Mar egyutt eltunk regebben 3 evet, de szakitottunk, majd 1 ev kuloneles utan most ujra egyutt vagyunk. Elozo ev nyaran jottunk ossze. Azota sajnos nagyon elhanyagoltam magam. 20 kg ot hiztam , a hajam sosincs megfesulve, egyszeruen a parja szakadt ruhajat hordo igenytelen no lettem. Ha nem borotvalkozok nem is jut eszembe, a szemoldokom mar olyan mint az erdo. Belenezek a tukorbe es a siras kerulget. Egy olyan munkahelyen dolgozom, ahol heti 6 nap 12 orat vagyok konyhai kisegitokent, szakadt "csoves" kinezetu emberekkel. Valtoztatni szeretnek , mielott meg elhagy... En is elhagynam magam!
Hogy kezdjek neki? A visszafogyas a legnehezebb :(
Koszonom a valaszokat!
Etkezesem szornyu, munkahelyen nincs szunet, csak delbe kb 10 perc kajaido, szo szerint zabalva eszek.
A sajat hibam az, hogy mikozbe sutom ki az egeszsegtelen kajakat, bekapok egy ket rantott hust, sajtot stb es amikor hazaerek este 7 kor bezabalok valami kiados kajaval es kenyerrel. Mar terveztem hogy kozmetikushoz megyek es fodraszhoz, de 67 ezer forintot keresek es mar nem maradt ra keret ebben a honapban :(
"Azota sajnos nagyon elhanyagoltam magam. 20 kg ot hiztam , a hajam sosincs megfesulve, egyszeruen a parja szakadt ruhajat hordo igenytelen no lettem. Ha nem borotvalkozok nem is jut eszembe, a szemoldokom mar olyan mint az erdo. Belenezek a tukorbe es a siras kerulget.
Te van provokatív jelzőkkel,ami lázadást szít az olvasók között.Véleményem szerint,ha valaki ilyen az egyszerűbben,nem ennyire részletesen fejti ki milyenségét.
"Valtoztatni szeretnek , mielott meg elhagy... En is elhagynam magam! "
"Igazabol a parom is ilyen lett... O 25 kilot hizott es az utcara is szakadt ruhaba jar... Azt mondja " jol van ez igy " meg amikor dietaba kezdek beszol hogy " kibek akarsz tetszeni nekem vagy masnak".
Ez a két mondat egymással igencsak szemben áll.Fél,hogy elhagyja a párja,de a párja sem különb,ráadásul elégedett a kérdező kinézetével...szóval igencsak furcsa,mégis az elhagyástól fél.
"Etkezesem szornyu, munkahelyen nincs szunet, csak delbe kb 10 perc kajaido, szo szerint zabalva eszek. "
Tény,hogy vannak rossz munkahelyek kevés szabadidővel,de azért azt nem hiszem,ahol többen dolgoznak csak 10 perc legyen kajaidőre.Nem szalag mellett állnak,tehát enni minimum van idő.
Nah,hát csak ezekért a dolgokért érzem a kérdést "kamu-kérdésnek" Kedves 6-os :)
De,ha tévedek,akkor elnézést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!