Mennyaszonyom azért akarja, hogy többet legyek a haverjaimmal, hogy kicsit izgalmasabb legyen a kapcsolatunk? Vagy miért?
# 5
Jó esetben nem "visszavonva lesznek ezek a szabadságjogok" egy gyerek születését követően, hanem maga az édesapja látja be, hogy ha közösen vállalták azt a felelősséget, ami egy gyerekkel jár, akkor a gondozásából, neveléséből és a vele való törődésből neki is ki kell vennie a részét, és nem úgy működik a család, hogy az anya 24/7 szolgálatban van gyerek mellett, ő pedig ugyanannyit "csavarog", és ugyanannyit van távol otthonról, mint korábban.
Normális esetben meg lehet találni ebben a kérdésben azt az egészséges egyensúlyt, amivel minden érintett elégedett, ha meg valaki - akár férfi, akár nő - a gyerek körüli teendőket komoly korlátozásnak, a szabadságjogai megnyírbálásának élné meg, akkor ott a szabad akarata és a döntési lehetősége, hogy ne vállaljon gyereket.
# 7
Ebben szerintem teljesen igazad van.
Nem is tudom. Az a normális, ha senki nem hisztizik azért, mert a másik tartja a kapcsolatot a barátaival.
De ha én annyit vagyok a haverokkal, amennyi jólesik, ennek ellenére a párom ragaszkodna hozzá, hogy töltsek több időt velük, az nekem furcsa lenne.
Egyrészt én tudom, mikor és mennyi időt szeretnék tölteni a barátokkal, nem gyerek vagyok már, akire rá kell szólni, hogy "menjél már játszani", másrészt úgy érezném, kicsit láb alatt vagyok neki.
Elképzelhető, hogy a menyasszonyod kicsit sokallja az együtt töltött időt, egy kis magányra vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!