Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez bunkósság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez bunkósság? Kicsit más nézeteink vannak a haverjaimmal, mint nekik, kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó haverom, átlagos pasi. Kevésbé férfias, azaz szinte nincs rajta izom, de ettől független volt már több barátnője is.

Én eléggé férfias, és domináns is vagyok. Azaz félelem egy csepp sincs bennem csajozáskor, de teszteltetni szoktam a nőket.

A sztori az, hogy általában ketten megyünk el ide-oda. Ha valaki nekem bejön, nem én megyek oda, hanem a haverom. Nem azért hogy rám hesegesse a csajt, hanem hogy rájöjjek hogy van-e kimagaslóan külső igénye, vagy eleve milyen a természete.

Előfordult már, hogy nem volt, így vitte a csajt, akit én néztem ki, de engem mondjuk ez nem zavart.

Viszont amikor elutasítsák, egyértelműen a külseje miatt, bunkón vagy kevésbé de bunkón, akkor jövök a képbe én. Odamegyek flörtölök vele stb. Majd mikor látszik rajta hogy én már bejövök neki (ritka esetben én sem tetszek neki), akkor húzogatom a mézesmadzagot, majd azt hazudom neki, hogy felmérem milyen csaj, és azok a tulajdonságok pont nem jönnek be nekem. Konkrétan belelépek az egójukba, és van hogy pofon, vagy hatalmas nagy megalázottsággal elhúznak.

Ennek az az oka, hogy, utálom aki külsőre megy, illetve nem is akarok olyannal összejönni, aki eleve szóba se áll a haverommal mert hogy kevésbé férfias. Nem zavar, ha igényli az izmot, de azért ez bunkóság, hogy köszön és lekoptatja, és még közli is néha vele, hogy mennyire férfiatlan.

Nos, elmeséltem ezt a sztorit a legjobb lány barátomnak, és hát azt mondta hogy bunkó vagyok.

Szerintem meg nem.

Nem nyílt háborút akarok itt, csak indokot, hogy ki szerint bunkósság ez, és ki szerint nem, és miért?

Remélem érthető volt, és nem írtam le hülyén.

Akit meg a sztori folytatása érdekel, hogy mi van akkor ha nem a külseje miatt vagy amiatt de nem bunkón nem jönnek össze, abból már nekem alakult ki párkapcsolatom. (mondjuk nem hosszú.. de ez már részletkérdés) Vagyis nem az a célom, hogy keressünk ilyen lányokat és alázzuk meg.

2014. nov. 1. 16:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nos azért látom a te egod is sok helyet foglal :

"ritka esetben én sem tetszek neki"

2014. nov. 1. 16:35
 2/20 anonim ***** válasza:
94%

Szóval azt mondod hogy bárki ha odajön hozzám az utcán, akkor rögtön kérjek randit, csak hogy megismerhessem és utána dobhassam??

Ha nincs testi vonzalom akkor mehet az egész a levesbe!

2014. nov. 1. 16:38
 3/20 anonim ***** válasza:
92%

"Előfordult már, hogy nem volt, így vitte a csajt, akit én néztem ki, de engem mondjuk ez nem zavart. "

Persze hogy nem zavart, miért is zavart volna, amikor úgy tekintesz a nőre, mint egy zacskó tejre. Nem baj, ha elviszi más, van még ott, neked meg úgy is mindegy.

Az más kérdés, ha a nőnek más a típusa, mint a haverod, egy nő ne válogasson ugye, csak tegye szét a lábát bárkinek, hiszen azért van, nem?

De nem, te nem vagy bunkó...

2014. nov. 1. 16:39
 4/20 anonim ***** válasza:
85%

Bunkó vagy. így a barátodat is kihasználod.

És miért baj az ha egy lánynak nem tetszik a barátod? ha nem helyes akkor ez van.

mert tudod : A külső nyer figyelmet, de a belső nyeri el a szívet.

és persze vannak a plázap*csák akiket egyértelműen csak a külső érdekel.. de az más téma.

Egyébként meg ki vagy te, hogy tesztelgesd a lányokat?

Meg egyébként sem a haverodat kéne felhasználnod ilyen célból. H a akarsz valamit akkor te menj oda a csajhoz, szerintem te is meg tudod állapítani, hogy kinek tetszel igazán. És a csaj személyiségét tesztek nélkül is felmérheted.

2014. nov. 1. 16:43
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
+ ha egy csaj csinálná veled ugyanezt, bunkónak tartanád? vagy ezt csak neked lehet?
2014. nov. 1. 16:48
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus tahó vagy,bárhogy is mentegeted magad.Tárgyként kezeled a nőket.Pont olyan lehetsz,mint az az ember,akivel mostanság elég csúnyán összevesztem.Tehát bunkó vagy.
2014. nov. 1. 16:50
 7/20 anonim ***** válasza:
84%
És tudjátok nem ez a szomorú, mert ő legalább bevallja, hanem az, hogy a magyar hímek 90%-a ilyen. Így bánik a nőkkel. Még akkor is, ha ez nem tűnik fel.
2014. nov. 1. 16:53
 8/20 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó válasz eléggé helytálló.Sajnos igen,ezt lehet tapasztalni.S amikor ezt szóvá teszed nőként,akkor még te vagy az ostoba.
2014. nov. 1. 16:57
 9/20 anonim ***** válasza:
84%
Nem ostoba, FEMINÁCI! Nehogy már kiállj magadért! Hogy képzeled??? A konyhában a helyed! Felejtsd el az önálló gondolatokat meg hogy más életcélod legyen a gyereknevelésen kívül!
2014. nov. 1. 17:03
 10/20 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egy taknyos nyalgep vagy. Ferfinak semmikeppen se neveznelek. Igy szorakozni barki tud (na), ebben nincs semmi extra. :D Ettol se jobb, se erosebb nem leszel, csak egy szanalmas alak. ;)
2014. nov. 1. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!